0 oy
1,141 göst.
Diğer kategorisinde (588 puan) tarafından
Lisede sevgilim vardı bana hediye almıştı resmimi yaptırmıştı bende bunu paketletip koymuşum çeyiz serilirken oda gelmiş eve herkea çeyiz yerleştirirken koymuş eşimde o zaman sordu bana bunu kim yaptırdı diye bende gerçeği söyleyemedim diye arkadaşım yaptırdı dedim atamadımda dikkat çekmesin diye az önce yine sordu bunu nerde yaptırdın diye bende arkadaşım yaptıdı dedim adı ne dedi esra dedim büyük bi ihtimal kafasına takılmış farklı iki isim söyledim sanırım tamam dedi ama suratı bakışı bi değişik yalan söylediğimi anladı galiba çok kötü hissediyorum kendimi hiç yalan söylemedim bugüne kadar güveni sarsılsın istemem ama bı suskunluğu hayra alamet değil aklıma eskiden erkek arkadaşım vardı o almıştı sonra sevgili olmak istedi ben kabul etmedim arkadaşım olaral gördüğüm içinde atmadım mı desem eski sevgilim aldı desem beni keser biliyorum napayım sizce susayım mı o şekilde mi söyleyeyim

25 Cevaplar

0 oy
tarafından
Esra demişsin Esra da devam et arkadaş falan dersen ortalık karışır 
(588 puan) tarafından
Dürüst okmak istiyorum ama bu kez yalan söylemek zorundayım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eğer eski sevgilim yaptı deseydinz  eşinizle aranız açılrdi  çünkü bu kiz hala onu seviyor der kavga  ederdi mazallah  ayrılık kararı dahi alabilirdi
(588 puan) tarafından
Tabi canm haklı olarak öyle düşünürdü ama atıcam en mantıklısı
tarafından
Aynen üzerine su filan döküldü attım dersin eger sora sorarsa da
(588 puan) tarafından
En mantıklısı canm
0 oy
tarafından
Ben hepsini atmıştım hediyesi batsın 
(588 puan) tarafından
Bende attım ama o kalmış ya
0 oy
(7,096 puan) tarafından

• Canim ayni olayin benzerini bende yasadim bir kolye yaptirmisti bana eski erkek arkadasim gumus hic cikarmazdim boynumdan ne bilim sansli geldigini dusunuyodum sonrasinda zaten normal arkadas olarak kalmistik o yuzden atmamistim esim surekli soruyordu bunu kim aldi diyr kendim aldim diyodum ama kafayi takmisti en son kopardi ben sana daha guzelini alirim diye yaptim bi kenara koymustum gordu bu sefer hepten kopardi :D
  • Sana şunu onerebilirim cocugun varsa onun ustune at su doktu yirtti falan de at ve ayrica sakin eski sevgilim falan deme uste cik ne ima edip duruyorsun sen falan de ismi farkli soyledin derse de kac sene gecmis ustunden karistirmis olabolirim hosuma gidiyo atmamistim dersin 
(588 puan) tarafından
Erkekler zannettiğimizden çok akıllı canım :)) Oğlum var suya attı dicem bende napayım
(7,096 puan) tarafından
Ay hele benimki cakalll kiz cakall :) aynen oyle yap yok olsun evden sende rahat edersin
(588 puan) tarafından
Benimki belli etmiyo bide ya çok iyi oyuncu

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 1,566 göst.
22 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 932 göst.
4 Mart 2024 Diğer kategorisinde Yenikullanici (0 puan) tarafından soruldu
+2 oy
22 cevap 523 göst.
3 Mart 2022 Diğer kategorisinde Canan Karatay (7,654 puan) tarafından soruldu