0 oy
613 göst.
Diğer kategorisinde (78 puan) tarafından
Bundan 20 gün önce sezeryanla doğum yaptım doktor bebeğin tam kanala girmemiş ve normal doğuma uygun değilsin demişti o yüzden sezeryan önerdi bende kabul ettim ama doğum yaptığımdan beri kimse hayırlı olsun demeden neden sezeryan oldun normal dogum yapsaydın sezeryan hiç iyi değil diyip beni iyice bunalıma soktular ya acaba ne  gibi şeyler beni bekliyor sezeryandan sonraki hayatımda kızlar özür dilerim uzun oldu ama kimsem yok onlarla dertleseyim bende burda yazdim:((

31 Cevaplar

0 oy
(1,309 puan) tarafından
Ne fark eder canım nasıl doğurduğun. İçinden bi insan çıkardın mı çıkardın sen mucizenin farkındamısın boşver toplum baskısını hiç kafana takma ben istedim sezeryanı de 
-Reklam-
0 oy
tarafından
6 ay oldu sezeryan olalı hayatım gayet güzel aksine üstüne oturamadigim dikişlerim yok popomu kadar dikmediler beni.mesela ilk ilişkiden korkmama da gerek kalmadı 2 gun içinde toparladım çok da memnunum o kadar acıyı sancıyı çekmeye hiç de gerek yokmuş bence sezeryan candır: )
0 oy
tarafından
Bu insanlar niye böyle yaa

Sende deseydin yani normale uygun degildi nolacakti içinde mi duracakti çocuk Allah Allah yaa bu miller bi acayip slk salk konuşurlar 
0 oy
tarafından
Canim valla 4 yil once sezeryan dogum yaptim simdi Rabbim nasip ederse kasımda yine dogurucam taş gibiyim masalalh hic biseyim yok onlari bosver herkes konusuyo bos boş 
0 oy
(583 puan) tarafından
Ben sezeryanla doğum yapalı 3qün olmuş bebeğimi qormeye biri geldi eşimin yakın akrabası ve kaynanamla bir olup sezeryan ile doğum yapan yarım anne dediler. Onlara dedimki sizin anlayacaqinizi bilsem size anlatırdım veya anneliqinizin benimkinden iyi olduğunu bilsem yine susardim ama siz normal dogurunca kendinizi anne mi saniyorsunuz eşimde ordaydi o sırada lohunanin yanında ne konusacaqinizi bilmiyorsunuz boş boş konuşuyorsunuz susun dedi :D bu lafa bakarım birde söyleyene boşver cahille sohbet seni yukseltmez ancak dusurur
0 oy
tarafından
Vallahi kaynanam bebek gormeye geldiginde sordu zormu diye.Zor dedim sezeryan için bide dogursaydin ozman daha beter dedi.Niye ben dogurmadim mi sıctmmı dedim.Mort oldu daha agzindan duymadim ole bisey.Gerizekli ole dusunenler.Bana kimse ole bisey diyemez o kadindan baska.Onada haddini bildirdim zaten.
0 oy
tarafından
Sanane de geç niye açıklama yapmak zorunda kalıyorsun ki ne gereksiz konuşmalar yapıyorlar bu insanlar yaa
0 oy
(10,273 puan) tarafından
8 ay once sezaryen oldum ilk 1 hftadan sonra ne ağrı ne sızı hiç b8şeyim kalmadı yemin ederm.. boşver tıka kulağnı oyle dngesizlere.. Allahtan bnm çevremde doğum şeklimi sorup karışan olmadı bnde deli olurdum yoksa.. szaryen8 öcu gbi anlatan tiplerden NEFRET EDIYORUM. herkes ister normal doğurmak ama olmayınca olmuyor napalm..

Risk varsa sorun varsa ben ille normal doğurcam deyip kend8mzin ya da bebeğimizn hayatnı riske atacak halimz yok.. anne bebek dostudur sezaryen dooğum bunu kafalarna soksunlar
0 oy
(12,524 puan) tarafından
Ay böylelerinin ağzına kürekle vurasım var 

Duyma boşver canım keyfinden mi oldun senin ve bebeğin sağlığı her seyden önemli 
0 oy
(3,699 puan) tarafından
Keyfimden oldum deseydin catlak şeyler 
0 oy
(78 puan) tarafından
Hepinize çok tesk ederim gerçekten yorumlariniz çok iyi geldi bana Allah evlatlarinizi size bağışlasın  

İlgili bir soru bulunamadı

410,351 soru

12,340,936 cevap

39,685 kullanıcı

Kategoriler

...