8 aylık evliyim çoçuk istiyoruz bi türlü folikül büyümüyo 1 ay büyüdü çatladı ama hamile kalamadım bugün usg oldum yine kötü sonuç tanıdık da vardı orda çoçuk varmı diyo hayır diyorum kaynvalidemin yanında aa çok tembelsin benim kızım 7 aylık (aynı ayda düğünümüz olmuştu.)
Amcamın kızı kuzenimin de doktr asla olmaz artık tedaviler sonuç vermiyor dedi çok çekti çok gitmediği bişe klmadi tam 11 yıl dile kolay tüp bebek aşılama hiç biri olmuyordu11 yıl sonra artık herşeyden vazgeçti olmuyo deyip kabullendi veeeee hamile asla olmaz denilen kadın hamile rabbim isterse tüm imkansızlıklara rağmen olur inan buna herşeyin zamanı vakti var cnm benim üzülme hemde biliyirmusun rabbim 11yil vermedi verince ikiz oğlan verdi cok şükür sağlıklilar şuan 6 yasindalar ama hala hamile kalamiyor o gebelikler nasıl oluştu doktr bile şok geçirdi yüce rabbim isterse olur
Benim 7 yıl çocuğum olmadı yinede demedim neden olmuyo diye falan hep dua ettim olumlu yaklaşdım her zaman şimdi 12 yışlok evliyim 3 üncü bebeğime hamileyim veren Allah Alan Allah bence böyle düşünme üstelik daha 8 aylık evlisiniz biraz akışına bırakman lazım bana doktor sende polikistik over var yani yumurtalıklarda kist çocuğun hiç olmaz demiyorum ama düşük ihtimal dedi bana tedavi önerdi yinede olmadım olursa olsun olmasada nasibimizde bize evlat sevgisi tatmak yokmuş dedim oğlumun birisi 5 yaşında birisi birisi 8 aylık karnımdaki de 17 haftalık olur üzülme sakın dua et bol bol
Valla bende korkmuştum 3 yıl denedik olmadı. K ana hep beni kusur buldu eşimde dayanamadı var sende bi sorun " deyince üzüntüden hep ağlattılar beni(((((((((( Sonunda tamam deyip 500 tl rahim filmi çektirdim içime verilen ilaç canımı çok yaktı veee ŞÜKÜRLER OLSUN Allah'ım yardım etti dualarımı kabul etti. Dr sende hicbir sorun yok dedi senden çok çocuk olur Eşin muayene olsun dedi.. Bende kapının önünde bekleyen k anaya ınat dr dediklerini sorun eşinde o gelsin bide, benden sürüsüyle çocuk olurmuş ""dedim Ohhhhh içimin yağları eridi. Suratını bi görseniz limon satar Cevredek8 pislikler yüzünden sıkma canını. INŞALLAH OLUR. ALLAH'IN İZNİYLE.
1,486,711 soru
24,304,906 cevap
344,328 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın