0 oy
1,267 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Gece kızımı emzirmek için kalkmıştım aşağı komşumun yediği tekmeler tokatlar küfürler sesleri geliyordu ürperdim çok dayak yedi aşağılık eşi olacak mahlukattan pencereden baktım acaba aşağı kat mi falan diye adam da balkon da etrafa bakıyordu göz göze geldik çok korktum ya polisi arayamadım gündüz evde tekim korktum arayamadım ama içim yandı ellerin kopsun diye diye feryadı ettim eşimi kaldırdım bisey yapamadik ben uyuyamadm dayak üstüne dayak yedi çok içli ağlıyordu çooookkkk... Çok üzüldüm saatlerce uyuyamadm. Lanet olsun eşine şiddet uygulayan erkeğe kadının sesi geliyordu niye konuşuyorsun niye yapıyorsun o kadınla beni niye aldatırsn falan diye sesi geliyordu kadın kendini savunmak istedi adam kes sesini lan sen kimsin sus lan diyip vurdu kadına ya hala aklıma geldikçe tüylerim diken diken oluyor.

24 Cevaplar

0 oy
tarafından
Güçleri kadına yeter pisliklerin 
-Reklam-
0 oy
tarafından

Onlara erkek adam bile denmez cahiller dayak atipta ellerine ne geçiyor sanki:angry:

0 oy
(2 puan) tarafından
Şikayet edilse ne olacak ki sanki dövdüğü icinmi ceza alackak,karısını öldürüyor yatıyor 3-5 yıl yine dışarda oluyor .Bu tür meseleler çok hassas kalıcı çözümler bulunmaliki kadınlar mağdur olmasın ,ölmesin anneler,öksüz kalmasın yavrular.
0 oy
(582 puan) tarafından
Çocuğu varmı peki

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 286 göst.
5 Şubat 2025 Moda kategorisinde Annelerrr (325 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 331 göst.
29 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Asiiii (1,755 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 274 göst.