0 oy
811 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Benimki durmuyo baş edemiyom 1 2 dakka koyuyom arkasına yastık  hemen aliyom örümceği istiyo sixinkiler  nasıl koyuyomusunuz

22 Cevaplar

+1 oy
(16,566 puan) tarafından
4 aylık henüz çok çok küçük erken 
tarafından
Napim Çok hareketli sürekli ayakta durmak istiyo oturamiyoda
-Reklam-
0 oy
(135,543 puan) tarafından
Benim baby boyum 4 aylik orumcegimiz yok olsada koymam oturtmuyom bile
0 oy
(4,721 puan) tarafından
4 aylık kücük degil mi ? Kizim 6 aylik daha almadim orumcek. Biraz daha zaman gecsin öyle alıcam
tarafından
Valla bende erken diyom da kaynanam gil almış çocukta gördü bir kere koyunca binmek istiyo hareketli biraz da ayakta durmak istiyo hep bilemedim cnm fazla tutmuym zaten 1 dakka filan
(51,903 puan) tarafından
kiz 4 aylik bebe ne anlar renkleri dikkatini ceker falan götür koy öbür odaya görmesin
tarafından
Hep kucakta olmak istiyor Ama kucakta da durmuyo çığlık. Atiyo zorda kalırsam koyuyom bugün nefesi kesildi kucağımda mosmor oldu korktm
0 oy
tarafından
4 ay çok küçük ama ya 
tarafından
Evet biliyom ama hareketli olunca az birşey koyuyom çok ağlıyor ayakta durmak istiyo 1 . 2 dakka koyuyom cnm fazla degilyastik koyuyom arkasina
tarafından
Olsun pek koyma ben 6 aylıkken koydum 11 aylık şuan artık örümceği şuan bakıyorum bacağını düzgün basamio yeni yeni düzeldi pek koymanı tavsiye etmem
0 oy
tarafından
7 ya da 8 aylıkken koymuştum biraz erken gibi 
0 oy
(313 puan) tarafından
6. Aya girdik daha geni aldım ben 4 ay çok küçük değil mi
0 oy
(17,430 puan) tarafından
4 ay küçük henüz canım benim oğlan da 2 gün sonra 4 ay olacak ama koymayi düşünmüyorum 
0 oy
(5,399 puan) tarafından
Omuriliğe zarar verirsin koyma 1 dk falan cok küçük zatebne anliycakta isteyecek
0 oy
(6,342 puan) tarafından
Cok erken kuzumm ben 6 bucuk aylikken koymustum 
0 oy
tarafından
7 aylik koymuyorum zipzip aldi babasi o daha mantikli
0 oy
(12,522 puan) tarafından
4 ay çok küçük.. 
0 oy
tarafından
Daha 4 aylık örümceğe koyulmaz niye bu kdr acele ediyorsun ki çok harketliyse oynat yor
tarafından
Hep kucakta olmak istiyor Ama kucakta da durmuyo çığlık. Atiyo zorda kalırsam koyuyom bugün nefesi kesildi kucağımda mosmor oldu
tarafından
Rabbim yardımcın olsun Bnim oğlum kucak bebeğiydi uyanır yatana kdr kucak artık hastanelik olmuştum 7 buçuk aylık tı az az koydum rahata erdim şimdi 10 aylık kendi bşnmiyor zor bir süreç ama geçiyor
0 oy
(51,903 puan) tarafından
cok erken acelen ne canim bekle iki ay daha
tarafından
Iyi bari. Kafan rahat işine burnunu sokan yok şanslısın
(51,903 puan) tarafından
yok karışmaz çekinir de. seni de Allah kurtarsın canim koyma bebeği yürütece.bide kimseye kulak asma bebegin annesi sensin rn iyisini sen bilirsin
tarafından
Kulak asmiyom cnm 6 aylikken örümceğe koyulur biliyorlar gittiler aldılar bugün de odada gördü çocuğu koyma etme diyo zaten koydugm gibi çıkarıyom oyuncak dikkatini cekiyo seviyo diye kavga ettim bağırdım al götür orumceginj istemiyom dedim ne aldın örümceği o zmn erkenden sustu TM dedi su verme diyo veririm dedim sıcaktan yansın mi gunah
(51,903 puan) tarafından
kucağında orumcrgin onunde tut ellesin oynasın su o yokken ver
tarafından
Ewet öyle yapiyom cnm
0 oy
(10,043 puan) tarafından
Kızım 11 aylık hic koymadım 
0 oy
(333 puan) tarafından
cok erken...ben orumcek kullanmadim..ama kullananlar 7 8 aylikken koyuyordu
tarafından
Hep kucakta olmak istiyor Ama kucakta da durmuyo çığlık. Atiyo zorda kalırsam koyuyom bugün nefesi kesildi kucağımda mosmor oldu korktum
(333 puan) tarafından
4.ay tam yatmama,gezme etrafi gormek istedkleri zamanlar...oyuzden olabilir..kanguru tarzi biseyle gezinebilirsiniz belki aklima bu geldi
0 oy
tarafından
4 aylık bebek oturamaz bile örümcek uygun olmaz onun için. Kullanmayın 
0 oy
(1,021 puan) tarafından
kemiklerine omur iliklerine zararlı olur daha 4 aylık çok. küçük ki doktorlar onu zaten hiç onermiyor 
0 oy
(3,531 puan) tarafından
Ona zarar çok küçük.o ayaktadurmayi ne bilsin daha
tarafından
Ayakta durmaya 2 aylıkken başladı ayakta yürütüyom teyzesi bilmiyon diyon ama yuruyo adimlar atiyo tutuyom
tarafından
Yürümeyi seviyo heycanlaniyo
(3,531 puan) tarafından
Az koy bari canım beli agrr  bacakları agrr kndini taşıyamaz i yüzden dedim. Ben 7 aylıkken koymustum
tarafından
Yok cnm fazla durdurmuyom  biliyom nolur nolmaz diye kendisi de oynadimi hevesini aliyo sıkılıyo  1. 2 dakka sonra çok zOrlanirsam koyuyom çok ağlayınca susturamiyom sakinlessin diye koyuyom cnm
0 oy
(59 puan) tarafından
Ben tam 4. Ayda koydu canım kısa kısa aralıklarla 
(59 puan) tarafından
Benimkide çok hareketli ydi örüöceğe koyup işimi gücümü yapıp alıyordum sonra
tarafından
Oh şükür ilk defa örümceğe  koyan  biri çıktı bütün herkes zararlı diyo cnm kimse koymuyomus benim bebekde hareketli koyuyom hem yürümeyi de çabuk öğrenir bugün az birşey hareket etti orumcekte
(59 puan) tarafından
Aynen canım valla bende öyle düşündüm şimdi diyorum iyiki erken koymuşum bebeğim 1 yaşına girmeden yürüdü şimdi 1 yaş 2 aylık pıtır pıtır dolanıyor ayağımın altında hiç durmuyor maşallah :))
tarafından
Valla mi maşallah subhanalah cnm benim kız da durmuyo oturtmaya calisiyom koltukta oturmayi sevmiyor zaten oturamiyoda . 2 aylıktan belli adım atmaya başladı 4 ayligiz halen öyle yürümeyi seviyo bende tutuyom yutuyom  cnm orumcek. Iyi oluyo ogreniyo yürümeyi acaba benim kız emeklemeden mi yureyecek halen tık yok cnm dönmüyor da hiç emeklemiyorda yürümeyi ayakta durmayı istiyo hep
(59 puan) tarafından
Hah benim oğlan tam öyle oldu canım emekleme den yürüdü
tarafından
Maşallah cnm nazarlardan korusun rabbim bakalım benim kızda mi öyle olacak :))
(59 puan) tarafından
Öyle gözüküyor canım rabbim sağlık versin hepimizin evladına ve bizlere
tarafından
Hayırlısı cnm sağlıklı olsunlarda evlatlarimiz amin  m cümlemizin insalla. Senin bebeğin 4 aylıkken donuyormuydu ne yapıyordu
(59 puan) tarafından
Yok canım aynı senin ki gibi yürüme hevesi ayakta durma hevesi vardı asla dönmüyor emeklemiyoe Du :))
tarafından
Maşallah kuzuya benimkide öyle cnm bakalım nolacak
0 oy
(4,246 puan) tarafından
Benim bebeğinde 4 aylık bırak örümceğe koymayı kucağımizda bile oturtmamaya çalışıyoruz daha çok kucuk çok mızmızlanırsa bebek arabasına koyuyorum evde ana dizi var onda duruyo

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 471 göst.
0 oy
8 cevap 162 göst.
2 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Docentpapagan (507 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 359 göst.
27 Kasım 2019 Diğer kategorisinde Özgegizem (291 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 84 göst.
14 Mart 2024 Diğer kategorisinde mrcn06 (74 puan) tarafından soruldu

411,319 soru

12,381,770 cevap

43,270 kullanıcı

Kategoriler

...