0 oy
1,034 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar pazar günü görümcemlere gittik kaynim eltim falan baya kalabalıktı yemek falan yedik bebeğim var 4.5 aylık onunla evde oturuyorduk dışarısı çok soğuktu digerleride dışarda bahçede masa falan var orada oturdular kimse yanıma gelmedi eşim karım çocuğum napıyo diye bir kere bile bakmaya gelmedi evin içinde bir sürü çocukla tek başıma kaldım pencereden onların kahkahalarini izledim. En son dayanamayıp eşimi çağırdım keyfin yerinde mi dedim saat 12 falan olmuştu oğlumun da uykusu geldi artık noldu dedi saat kaç oldu ya dedim ya sus bakiyim oturuyoruz işte dedi sinirlendim tekme attım hafifçe sonra bana çok sert bi tokat attı 3 gündür de konuşmuyor benimle şimdi kim haksız burada vurmamaliydim evet ama dayanamadım artık ne yüzüğünü takıyor ne yaptığım yemeği yiyor 3 gundur

25 Cevaplar

0 oy
(1,772 puan) tarafından
Çoğu eşine hal vermiş ama sana tokat atması onu haklıyken haksız duruma düşürmüş ki burda sen de de haksızlık var tekme atmakla
-Reklam-
0 oy
(583 puan) tarafından
Bence senin hatan sen biraz kiskanmissin belli ki sen içerde otururken onun dışarda gülmesi eğlenmesi zoruna gitmiş ne yapsaydı misafrliqe qitmisken oda seninle beraber içeridemi kalsaydı ha sadece surda haklısın arada gelip napuyorsun demeliydi çocuk nasıl demeliydi ama dememiz unutmuş aklına gelmemis senin tekme atman onun sana Tokat atması çok yanlış olmus..
0 oy
(6,921 puan) tarafından
Onun seni hiç merak etme mesi olmamış senin depiklemen olmamış onun tokat atması başlı başına hata ikinizde suçlusunuz bence
0 oy
(6,069 puan) tarafından
Attığın tekmeyı onun zoruna gtmş dye tokat atmştr bnce yıne özrünü dile boşver takma kafana olıyor byle şeyler can
0 oy
(2,480 puan) tarafından
Hatalisin yani vurmak ne demek 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 453 göst.
31 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Nrgz (829 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,125 göst.
22 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,129 puan) tarafından soruldu
0 oy
54 cevap 1,547 göst.
7 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde ❤️İsmiAŞK❤️ (10,836 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 551 göst.
10 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,844 soru

12,398,239 cevap

44,309 kullanıcı

Kategoriler

...