Arkadaşlar uyanık olun
Ben araştırma yaptım o kişinin bebeği bile yokmuş
Görüntülü konuştum bilginize bazı arkadaşlar koltuk gıda bez göndermiş onları satyor
Farklı hesaplardan yazdım Avon satıyormuş
Bu o elif ikranur kişisi Sofia bez vardı kolide gördüm molfik ve bordo kolduk takımı
Ve bir koca koli giysi ama ortada bebek yokmuş farklı hesaplarla yazdim üşenmedim yeni hesap açtım ve her bir hesabimda durumu iyi olduğunu anlattı yemin ederim durumu kötü değil karşınızda profisenel dolandırıcı var yemin ederim yazışmaları girseniz şok olursunuz ben bile beynim durdu valiz valiz eşyalar
Yeni doğum yaptım diyor sonra bebek düştü diyor her hesabıma farkı hikaye uydurdu umarım vidyo açılır VID-20200612-WA0000.mp4 (4,9 MB)
Ya Allah aşkına bu devirde bu sanal ortama hala güvenen insanlar varsa ben şok bu sanal abi gerçekte en yakinin bile sana darbe atan kişi burda mı seni kaziklamayacak inanmayın böyle kişilere neyse en azından Rabb'im basinizin gözünüzün sadakasi olsun deyip geçin o onun Allah'a vereceği birşey ama inanmayın ben burda erkek bile vardır düşüncesindeyim çok açık şeyler paylaşmayın güvenmeyin SANAL ORTAM sonuçta
Kiz Allah werdim dedirtmesinde benim burdan yardim ettiklerim war kim cidden para bile gondermisligim war suan sinirlendim
Yaa açamadım videoyu merak ettim bende üçnokta da yok uzum basılı tutunca d açmıyor biri eran fotoğrafı atsın bariii g
Tuna34 sana inanmıyorlar bunu sen sanıyolar bence bileklerini çek at kız görsünler sen olmadığını
Anammm az daha bende bu kervana katılacaktım kıyafetleri yıkayayım temizleyeyim gönderirim dedim bide baktım doğum yapmış kız diyordu oğlan olmuş dedim neyse beşik bez falan birşeyler vardı onları göndereyim yine olmadı en sonunda da bu çıktı ortaya bide ona yardım edilmesine şüphe ile yaklaşalara beddua ediyordu o kadar insanı kandırmış Allah bildiği gibi yapsın onu
1,497,549 soru
24,462,431 cevap
354,693 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın