0 oy
3,637 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar ben bazı tesettürlü bayan görüyorum ayakları kapalı başka birilerini görüyorum sandalet topuklu var eşim de bana bazen sandalet alsana kendine diyor lakin ben ayakların gözükmesinin uygun olmadığını biliyorum internette araştırdım farklı şeyler yazıyor sizin düşünceniz nedir

23 Cevaplar

0 oy
tarafından

Teseddürün aslı hatların belli olmaması ve deve hörgücü saç modeli yapılmaması topuklu falan giymemek daha neler neler var ama tabi herkesin kendi hayatı

-Reklam-
0 oy
tarafından
Hanefi kitaplarında kadının ayağının avret olduğu yazar. Tabii alimlerin farklı görüşleri vardır. Şafii de ayak avrettir gosterilmesi caiz degildir. Fitne zamanda oldugumuz icin ben caiz degil diyen alimlerin fetvasinin baz alinmasini tavsiye ederim kaldi ki kediye kopege kucucuk sabiiye bile hallenen sapiklar varken kadin ayagindan da etkilenen pis zihniyetler illaki olacaktir. Bende sandalet giyerim ama altina siyah corap giyerim isteyen guzel gorunmuyor desin zaten guzel gorunmek icin örtünmüyoruz

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 511 göst.
12 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 517 göst.
0 oy
6 cevap 150 göst.
5 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hicrannn (1,186 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 1,346 göst.
23 Nisan 2019 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,118 puan) tarafından soruldu

404,336 soru

12,113,021 cevap

36,448 kullanıcı

...