Arkadaşlar oglum icin youtube kanali açtık. Hobi den ziyade ihtiyaç nedeniyle yaptik acikcasi. Vakit ayirip Abone olursaniz cok sevinirim. Daha bugün oluşturuldu. Desteklerinizi rica ediyorum. ÖMER ASAF DUMAN olarak youtube da aratırsanız karşınıza çıkacak. Destekleyen herkese simdiden teşekkürler... admin lütfen kapatma
Tepki vermenizi gerektirecek hiç bir şey yok ortada yok pislik yuvası yok ticari mal yok uygun bulmuyorum abone olun demiş elestrin dememiş nasıl dememis beğenip begenmediginizi sormamış sadece abone olmanızı rica etmiş musluk neden pislik yuvası olsun nerden biliyorsun uzerine su dokip yikamadiginu onu yapmayan çocuk yok telefon elinde değil uzaktan annesi açmış gösteriyor gormesi icin elbette yanında tutcak abartmayın lütfen . Milyon kanal var çocuklarını videoya alıp tanitim yapan hepimizde izledik bilgi aldik onlar hayrina mi açıyor o kanalları bizde zaten onlara hic kazandirmadik kendimiz kazandik oyle mi arkadaş yapınca mi tepki göstermek geldi icinizden .asıl size yakıştıramadım hanımlar olumsuz etkilemeyin insanlari ya herro ya merro heves kirmayin lütfen
Abone oldum canım maşallah oğlun çok tatlı
Abone oldum kuzum. Masallah oglun cok tatli taa nasil su iciyor bian parkta ictigimiz su geldi aklima. ) Allah im esirgesin. valla hijyen konusuna gelirsek ben boyle buyudum o yuzdennormal geldi bana:)))) parkta siraya girerdik icmk icin:))
abone oldum tatlim oku bebegine paylasrken
1,490,775 soru
24,363,215 cevap
347,293 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın