0 oy
647 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

12 karakter

image

32 Cevaplar

0 oy
tarafından
Havluluk yaptim cok begeniyorum tavsiye ederim
-Reklam-
0 oy
(124,977 puan) tarafından
Kinayi kendi aramizda yaptik esimin ailesinden kimse yoktu o yuzden sepetim yok 
0 oy
tarafından

Evimle uyumlu olsun kullanim diye pembe almistimimage

0 oy
(1,794 puan) tarafından
Almadım valla kadın ödünç vermişti kinadan sonra teslim ettim
0 oy
(6,978 puan) tarafından
Kendi odanda parfum deodorant makyaj malzemelerini koyabilirsin, olmadi sapini kes at, banyoda havlulukta iyi fikir
0 oy
(51,163 puan) tarafından

usenmedim kalktim cektim. ela ilk dogdugunda gelenlere verilen hediyelik lokum

image

kutusunu koydum sonra dolabina koydum coraplari vardi icinde. doğum gununde verilecek hediyelikleri koydum. simdi onun dolabinin ustunde icinde bebeklerle posete koydum. odasi odasi  taki parfüm gibi sesyleri koyar
0 oy
(2,242 puan) tarafından
banyoda sapsiz olanda esimin malzemeleri var tras makinasi falan onun ustunde de benim bakim urunlerim var 
0 oy
tarafından
Ben kızımın odasına koydum bezlerinin koydum içine hahaha
0 oy
tarafından
Bende bunun moru vardi saplı olanı banyoda makinanın ustune koydum icine misafir havlusu şampuan krem falan koydum. Diğerinde vitrinin uzerinde öyle icine oteberi atıyorum.
0 oy
tarafından
Bana almadılar ben yengeminkini kullandım bırak sepeti elime kına sürmeyi unuttular millet gitti ben yengeme yenge bana kına sürmediler dedim 
0 oy
(3,097 puan) tarafından
Dış kumaşını herşeyini söktüm. Kardeşimin kızı oldu pembeli olarak süsledim. Kırk uçurma sepeti yaptım. 
0 oy
(664 puan) tarafından
Letgo ya koy ya da banyoda yer varsa bakım malzemeleri de koyulur havlu da koyulur 

İlgili sorular

0 oy
36 cevap 462 göst.
24 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Esvet (47 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 233 göst.
24 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Esvet (47 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 368 göst.
12 Kasım 2020 Diğer kategorisinde ✨⭐Nisamm✨⭐ (2,590 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 384 göst.
25 Temmuz 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Minikii (679 puan) tarafından soruldu

407,207 soru

12,222,518 cevap

36,817 kullanıcı

...