0 oy
730 göst.
Diğer kategorisinde (188 puan) tarafından
Arkadaşlar benim öyle çok bilgili bi kayimvalidem yok yani illa olur demeyin yok vallaha ben uzakta oturuyorum.Doguma kayinvalidem gelir muhakkak ama endiseliyim hadi herseyi gectim kalacagi taş catlasin 2 ay olsun ben sonra napcam Allah esirgesin bogazna bisey kacsa ödüm kopar yani bebelerde fitil falan isi oluyo yapamam vicdanim dayanmaz yani bunun gibi cok düşüncelerim var ben napcam bi akil verin ya:((

31 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sen bı doğur hele öyle bı yapiyosun ki kimse zaten annesinin karnından anne olarak doğmuyor öğreniyor işte yapıyor Allah o icgiduyi veriyo
-Reklam-
0 oy
(2,849 puan) tarafından
Bak ayni senin gbiydim boğazında bisey kalsa bn bisey yapamam diye düşünüyordum panik oluyorum ama annelik o kadar baska bisey ki emin ol bebeğine bi anneden başka daha iyi bakamaz tek başıma giyindiremm banyo ettiremm diyordum 30 günlük olana kadar esimle yikadim sonra hep kendim yikadim ve ben bebegim 10 günlükken yalnız kaldim kaynanam gitti annem gitti korkmadım mi korktum agladim alışana kadar gce uykusu uyumadim hep bekledim uyurken başında bekledim kusarda boğulur diye ilk 1 hafta esimle 2 saatte bir nöbet tutuyorduk halbuki yanimda buyukler vardi bana cok kızdılar beklene boyle boyle cocugu nasil buyutcen ama bak 14 aylik oldu kimsem yoktu zorlandim uyksuuz kaldim ek gıdaya geçtiğinde o kadar az veriyordum ki aman boğazında kalmasın iyice eziyordum ama alistim simdi buyuyo cok sukur 
0 oy
(830 puan) tarafından

Yetersin tabi kız çünkü sen annesin, onun sana ihtiyacı var. 23 yaşındayım taze anneyim ilk bebeğim 2 aylık oğlum var kolik bir bebek. Doğum yaptim 1 hafta 10 gün kadar annem vardı yanimda sonra gitti, kayın validemle altlı üstlü oturuyoruz ama yardımı yok. Annem gittiğinden beri hep kendim baktım, bakıyorum da eşimin de yardımı yok. Banyosunu asla yapamam diyen ben kendim yıkıyorum :) 

Becerebilecekmiyim diye endiseliyken bir bakmışım ne güzel anne olmuşum :)
0 oy
tarafından
Ay canm niye boyle dusunyrsn hic dusunmedm böyle bakarm bebegm o benim dedm hep hamileyken ve kayinvalidem üst katimda kapımı çalmaz sormaz beni 9 ayimi tek başıma gecirdim anneme gittim geldim kayinvalidem yukarda olmasna ragmen yine de dusunmedm boyle sonra virusle sokağa cikma yasaklari geldi gene demedm annem gelemez kalrm tek dogum yaptm 3 ay once hmdlsn sezeryanla annem geldi 9gun kaldi sonrasinda gece gündüz tek basimaydm bebegmle kayinvalidem hic sormadi beni AC mym bakyrmym esim var is yeri kapandi virüsten evde damda kus getirdi gece bile onların yanindaydi işin ozu asla boyle dusunme ona yetecek tek insan sensin asıl onu anlayacak bakacak inan bana senin evladina senden başka kimse iyi bakamaz
0 oy
(7,930 puan) tarafından
Merak etme canım kendiliğinden çorap söküğü gibi öğrenip başarıyorsun hepsini

1 yıldır oğluma tek bakıyorum 
0 oy
(226 puan) tarafından
Canim kayinvalidene dahamk çok guveniyorsun o zaman. Yandın asıl ne öğrenmek istiyorsan sor ben hep burdayim
0 oy
(925 puan) tarafından
Soğuk kanli olman lazım canim kimseye güvenme sen kendine ve bebeğine yetersin ağlarken bişey verme fitili gerekmedikçe vermiyorsun zaten bide zeytinyağına batırıp verince kolay oluyor bebek için 
0 oy
(1,012 puan) tarafından
Öyle bi yaparsın ki sen de sasirirsin kendine evladın oldu mu anlarsın sanki defalarca çocuk bakmış gibi olursun merak etme bilmediğin bütün her şey var internette aç izle öğren eskilerin çocuk buyutmesyle smdilerinki bir değil ilk baslarda çocuklu hayata alışmaya çalışıyosun biraz afallarsin  ama  alışınca beş dkda Beşiktaş
0 oy
(589 puan) tarafından
Canm anne olunca öle bi yapıosun ki çocuğun iyi olsun die yetersin merak etme
0 oy
(66 puan) tarafından
Bende ayniydim, kucagimda bebe tutmayi bile bilmezdim. Ama oluyor işte, eşim bile şaşirmisti ilk gunlerde annelik indi sana resmen demişti. Onu korumak kollamak, temiz pak, tok tutmak için yaratilmisim resmen hayat amacimi doğurunca anladim. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 153 göst.
+1 oy
3 cevap 95 göst.
30 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Bala (107 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 334 göst.
7 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 403 göst.

412,209 soru