0 oy
843 göst.
Diğer kategorisinde (1,357 puan) tarafından

Biz bedava kan bagisliyoruz ihtiyaci olan kisiye ulassin diye 

Kizilay psrayla satiyor ama :angry: iyi yaa oldu 

Biz neden paramizi almiyoruz o zmn??

Biz icimizden gelip bagis yapiyorsak onu parayla satmak sizemi kalmis :angry:

Birak yaa sinirlerim bozuldu

27 Cevaplar

0 oy
(1,250 puan) tarafından
Bence cüzi bir miktar almaları normal çünkü orada çalışan insanlar var kullanılan alet edevatlar var yani Bana normal geliyor Çok da pahalı değilse tabi
(1,357 puan) tarafından
1 unite kan 100 liraymis
-Reklam-
0 oy
(1,008 puan) tarafından
Kızılay kandan.para almaz.kac defa ihtiyac oldu sadece yerine bağış yapicak.birini istiyor ki elinde kan bitmesin ama.cok acilse onu bile.istemiyor hastamız vardi kac kez Kızılay'a bizzat kendim.gittim.kan trambosit aldim ki trombosit cok daha kıymetli kandan sizi galiba birisi kandirmis
0 oy
(1,008 puan) tarafından
kimden.para alındıysa hastahaneyle problem.vardir öncelik hastaneyi sikayet etsin Kızılay tek.kurus talep etmiyor 
0 oy
(7,441 puan) tarafından
Eskiden hastanelerin kendi kan bankaları vardı şu an da bir çok hastanede hala bu uygulama devam ediyor ama işi Kızılay tamamen üstlendi sayılır hastanelerin kan bankaları varken hasta yakinlarindan kişi sayısı verirlerdi şu kadar ksi gelsin kan yardımı yapsın derlerdi para olayı zaten fi tarihinde kalan bir olay eski ssk hastanelerinin olduğu zamanlarda yıllar önce dediğim gibi şu an da bazı hastanelerde kan başkası dev etmekte genelde büyük hastanelerde ve yatan hastanın yakınlarından kan vermelerini istiyorlar ve kaç yıllık hemsireyim yoğun bakımda çalışıyorum gün içinde haddinden fazla kan kullanıyoruz hiç bir hasta yakınından kan istenildigini ne duydum ne gördüm geçti ki para istensin.ha şu oluyor Kızılay dönem dönem mesjlar atıyor stoklar tükenmek üzere kan bagisi yapın diye ama tüm ülkeye hitap ediyor 
0 oy
(2,078 puan) tarafından
Abime de haftada bir defa kan veriyorlar , 3 hafta sonra verici istiyorlar, bizde 6 7 kişi yolluyoruz kan verip geliyorlar, şuana kadar para talep etmediler acıbadem hastanesi
0 oy
(10,495 puan) tarafından
Ücretlimi bilmiyorum ama görümcem ameliyat oldu Kızılay 2 litre Jan verdi bizde eşimi ve kardeşini gönderdik Kızılay'a bağış yapıldı  2 litre
0 oy
tarafından
Ben kan verirken sordum hemsireye dedi ki, bu kanlari alip tahlillere gonderiyoruz hastalik var mi diye, kisilerden de sadeve bu tahlillerin parasini aliyoruz kanlarin degil demisti. 
(13,431 puan) tarafından
Olması mümkün çünkü bütün her şeye bakılıyor mesela sadece pıhtılaşma bozukluğu testine 3 sene önce 800 TL alıyordu (özel hastanede) oğluma Ocak ayında bağışıklık sistemi ve alerji taraması için de 300 TL verdik araştırma hastanesinde canım
tarafından
Valla unite kan kac para bilmiyorum hic. Demek ki 100 tl aliyorlar tahlil diye. Eskiden cok daha pahaliumis kanlar 100 tl ne ki. Ben sarilik olmusum kan lazim olmus annem bileziklerini bozmus bana kan alabilmek icin.
(13,431 puan) tarafından
Yaa eskiden her şey ne kadar da zormuş şimdi hiç bir hastanede sarılık olan bebekten asla para talep edilmiyor buna küvezde dahil eskiden çok daha yokluk imkansızlık varmış
tarafından
E tabi biz hatirlamiyoruz belki ama anneler babalar anlatiyor o eczane siralarini, sabah4te gidip siraya girmeleri, insanlara senet imzalatip hastaneden cikarmalarini....
(13,431 puan) tarafından
Tabi canım sağlık karnesi vardı hastanede üst üste sıra beklerdin eskiden eczanelerde hastanenin içinde olurmuş bir de saatlerce orda sıra beklermişsin

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 147 göst.
12 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 280 göst.
22 Nisan 2021 Kültür-Sanat kategorisinde Zbasmmr (940 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 500 göst.
8 Şubat 2020 Aile kategorisinde Yagmuruntopragi (245 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 1,425 göst.