0 oy
727 göst.
Diğer kategorisinde (669 puan) tarafından
Kadının elinde bi mesleği yoksa evde oturup çocuğunu büyütmesi taraftarıyım ben öğretmen olur avukat olur hemşire olur bunlara amenna ama gidipte eleman vasfında kadınların çalışması üzüyor beni hem evde yoruluyorlar hemde işte üzerine bide çocuklarından mahrum kalıyorlar bende ilk bebeğimde çalıştım ama şuan çok pişmanım keşke kızımın her anında yanında olabilseydim diyorum para bi şekilde kazanılıyor ama o günleri geri getiremiyorum şimdi ikinci çocuğum oldu markete bile bırakıp gitmiyorum her anında yanındayım 

23 Cevaplar

0 oy
(613 puan) tarafından
Kadının bence her türlü çalışması doğrudur. Eve para getirmek sadece erkeğin işi değildir. Kadın da getirebilir kendi ihtiyaçlarını çocukların ihtiyaçlarını alabilir. Yeri geldiğinde faturaları bile halledebilir. Evde oturup çocuk bakmak temizlik bulaşık yemek sadece annenin görevi de değildir. Özellikle günümüz şartlarında bütün kadınlar ekonomik özgürlüğünü kazanmalı. 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Küçücük çocuğu zaten bırakıp bir yere gidemezsiniz ki..ben de üni mezunuyum 2 çocuk var biri 6 yaşında biri 1 yaşında..2sini de evde bırakmam..kadın elinden bir iş geliyorsa çalışmalı tüm yükü erkeğe yüklememeli hele ki bu devirde..hayat ockadar pahalı ki ben bez alamadığım günleri bilirim..keşke çalışsaydım da çocuğumu güzel büyütebilsem..şimdi bayram geliyor kıyafet alıcam ayakkabı alıcam en uygunu almaya çalışıyorum kısıyorum bir yerlerden..kendime 1 yıldır kıyafet namına hiçbir şşey almadım..herşey maddiyst değil ama para olmadan da olmuyor
0 oy
tarafından
Herkes koca eline bakınca ezildigini söylemiş de ezen adam doktor olan kadını da ezer. Kocalar kişiliksiz olunca lütfen kusuru kendinizde aramayın. Daha sabah burda bi kadın yazmadı mi yıllardır çalışıyorum esim üstüme yürüdü diye. Demekki çalışmayla alakası yokmuş. Ben çalışmıyorum ihtiyacım yok ama yarin e olacağı belli olmaz Rabbim düşürmesin ihtiyacım olursa her işi yaparım namusumla 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 243 göst.
26 Aralık 2025 Diğer kategorisinde Ecems (125 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 379 göst.
+2 oy
27 cevap 917 göst.
+2 oy
7 cevap 522 göst.
8 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Papatya4161 (4,773 puan) tarafından soruldu

Kategoriler