0 oy
864 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Cevapları bekliyoreeeeem :D

24 Cevaplar

0 oy
tarafından
Dün çok güldüm eşimle eşim çalışıyordu biraz pinti ve fazla maçodur :) bende dün burdan birinin bileziklerini birde biri eşim yemek yaptırmaz çocuğa bakar ben uyurum evi başkasına temizletir yazmıştı onları kırpıp attım eşime dedimki kocam bende bunlardan istiyorum bilezik ten tut hizmete kadar dedim eşim gülüp çüş bunlar zirveyi oynuyor yazmış bende hayır herkes böyle biz sadece Zalımın zulmünü oynuyoruz yazdım tripli surat koydum eşim hadi ordan be yazmış baya güldüm :))) 
tarafından
:D enişteme karışma lan
tarafından
Ahahaha tamam karışmam :)))
-Reklam-
0 oy
(1,714 puan) tarafından
Ablamın kaynanası hastalık hastası hergün bir yeri agrıyor ablamdan artık bıkmıs. Anne bir arkadas agrı kesici hap verdi bana cok iyi geldi sanada vereyim mi demiş. Oda  ver demiş. Ablam muyfaga gitmiş bonibon lar varya kahverengi olandan vermiş tutmus.1 saat sonra ay uykum geldi deyip odasına gidip uyumus. Aradan 2 saat sonra kalmıs ayy İlknur o ilac bana cok fayda etti hiç agrım sızım kalmadı yarın saglık ocagına gitte yazdır ondan demiş ablamda tamam demiş. Eniştem işten gelince annesi anlatıyor us o ilac cok iyi geldi die. Eniştem ablama demiş ablamda annen hastalık hastası ben ona Taha nın bonibonundan verdim demiş. Eniştem kahkahalar atıyormuş. Dur ben marketten alayımda sen ona hergün ver saglık ocagındaki doktor yazmıs gibi verirsin demiş. Ablam anlattı nasıl güldük
tarafından
Ahaahha iyidi bu
0 oy
(7,933 puan) tarafından

Az önce burdan biri bana mesaj atmış kendini o kadar komik duruma düşürmüski yıkıldım gülmekten:D 

Yazık Allah akıl fikir versin böylelerine.. 

0 oy
tarafından

Hatırlamıyorum neye guldumu:D

İlgili sorular

0 oy
57 cevap 1,060 göst.
7 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Serpil ahmet (569 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 219 göst.
16 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 710 göst.
14 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Esmer anaa (988 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 601 göst.
12 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Beauty Alya & Mom (1,357 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,994 soru

24,394,527 cevap

349,611 kullanıcı

...