0 oy
1,255 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (51 puan) tarafından
merhaba guzel anneler.   benim kuzenim oz kizinin elbislerrini benim kizima yolamisdi.  halam vermisdi.  bense giydirmek istemediyim icin geri gonderdim. annemde halama  kizim sevmiyor baskasinin elbisesini kizina giydirmeyi. onalrda benden incidi su an benle.konusmuyorlar. ben kuzenimede anlatdim benim ilk bebeyim  babasi ile ben ilk bebeyimiz ona her seyini kendimiz karsiliyoruz cok sukur maddi durumumuz var bunun ucun.    ya benim kizim 3 aylik o kizinin 4 yasindaki elbiselerini bile gondermis. benim kizim  buyudyunde o elbiseler moddan dusecek.    sevmiyorum kimsenin eskisini giydirmeyi.  siz ne dusunuyorsuz  bu yuzden bize gelmiyorlar.    

34 Cevaplar

0 oy
(219 puan) tarafından
Canım keşke geri göndermeseydin benimde ilk bebeğim mesela görümceminde oğlu var benim küçülenler veriyim dedi giydirir misin dedi bnde kırmamak için giydiririm abla dedim oysaki giydirsemde nerde giydiririm evin için misafir geldiğinde misafire gideceğimiz de kendi aldıklarımı giydiririm ama kırılmasın diye giydiririm dedim 
-Reklam-
0 oy
tarafından

Her ne olursa teşekkür edip sana verilen kıyafetleri bir köşeye kaldırıp , gerçekten daha sonra ihtiyaç sahibi olanlara verebilrdin,

Ben karşı tarafın haklı olduğunu düşünüyorum , sana gönderilen kıyafettleri geri yolaman olmamış 

(51 puan) tarafından
benden koyafetleri kendileri isyediler anneme neden giydirmiyor diye sormuslar annemde kizim sevmiyor oyle seyi demis onlarda gondersin ihitaci olana vereriz demisler
0 oy
tarafından
Canım erkek bebegın kıyafetleeını gonderdılerse gerı gondermekte ıyı yapmıssın netıcede senın kızın var ve onlar yer ısgal etcek. Ha dıger tuelude gıydrmek ıstemeyebılırsın senın kararına saygı duymaları gerekır konusmuyorlarsa kendılerı bılırler. 
0 oy
(17,794 puan) tarafından
Benim teyzelerim kuzenlerim kendi kızlarının kıyafetlerini kızıma yolladı. Bana yolladıkları kıyafetleri abartısız 4 5 yıl giyer. Hiç moda falan da düşünmüyorum. Bebek bu kendi karar verecek yaşa gelene kadar kendi çocuklarımı kendim giydirecem paçalı don bile 
0 oy
(1,101 puan) tarafından
Kesinlikle bende eskileri giydirmezdim sen haklısın durumun varsa niye alasın ki başkasından onlar çok alınganlık yapmış bunda ters bir durum yok ben ablamların verdiklerini bile giydirmedim  
0 oy
tarafından
Göndermem terbiyesizlik olmuş Ona göndereceğim başka bir Yoksul aile verebilirdim ben getiririm böyle sıkıntı yapmam
(51 puan) tarafından
birincisi kendileri istemis. bir yorumlarini okuyun sora yorum yapin
tarafından
okudum sende nazik de olsan kabul edebilirdin illaki giydir demiyorum sokakta var olan kumbaraya atardin geri yollamsk ta ne
(51 puan) tarafından
benim yasadigim sehirde yok oyle bir sey
0 oy
(2,080 puan) tarafından
Keşke kıyafetleri alip teşekkür etseydiniz fakire fukaraya verirdiniz giydirmesiniz bile
(51 puan) tarafından
kendileri geri istemisler
(2,080 puan) tarafından
O nasıl iştir isteyeceği şeyi niye göndermiş tuhaf
0 oy
(648 puan) tarafından
Neden geri gönderdinki ya valla kanımca yanlış yapmışsınız hatalisin kabul et ,Allah'ım ne demiş veren el alan elden üstündür ne olursa olsun tabiki yenilerini giydirebilirsin eskisini kullanmak zorunda değilsin, sen onu eğer kullanmak istemezsen de dahi köşeye koyarsın konusmamakta haklılar  , hem hediyeyi geri yollamakta nedir yahu 
(51 puan) tarafından
anlamadan bilmeden yorum yapin boyle.
(648 puan) tarafından
Ay Allah aşkına sus
(2,588 puan) tarafından
Canım geri iste krdln e gönder :) gönderen kişiden daha cok zoruna gitmis
(648 puan) tarafından
@dln sen en son gidiyordun :))
(2,588 puan) tarafından
Hayırdır canım yolculuk nereye hahahaha maalesef karıştırdın biri ile galiba ben o degilim :DDD
0 oy
(8,064 puan) tarafından
Ben olsam bende alınırdım en azından kibarca teşekkür edip geri çevirebilirdin. Annenin direk benim kızım kimsenin eskisini giydirmeyi sevmiyor demesi hiç hoş olmamış. Ayıp etmişsiniz gelmemekte haklılar bebek kıyafetin de moda varmış bunu da öğrenmiş oldum.
0 oy
tarafından
Maddi imkanımız olmadığı için yakınlarımız poşet pışet hem giyilmiş hemde tek tük yeni aldıkları kıyafetleri bana getirdiler.. İçlerinde sevmediğin beğenmediğin ve lekeli gördüğün varsa kullanma istersen hediye ver birilerine nasıl istersen dediler. Düşündükleri için teşekkür ettim duacıları oldum ve tek tek giydirdim şimdi kızıma o kıyafetler küçük geliyor artık ve biz hediye gelen yeni kıyafetlerden giydirmeye devam ediyoruz çok kıyafeti yok az kıyafeti var yıkayıp kurutup tekrar giydiriyorum. Bende kızıma yeni kıyafetler alıp giydirmeyi çok isterdim ama böylesi nasip oldu. Olsun çıplak kalmadı giydirdim elhamdülillah büyüdü gitti. Hiç birine başkasının kıyafetini giydirmeyi sevmiyorum demedim diyemezdim başka çarem yoktu çünkü. Ama imkan olsada eski kıyafeti vermelerinde sakınca yok elden Ele temiz kıyafetler dolaşabilir israf olmamış olur 
0 oy
(549 puan) tarafından
Haksızsnz bnce begendıgını gıydırebılrsn yıka kullan ya da kullanmasan rahatsz olsan bile gerı göndermek cok kaba

Ne demısler cocugun yedıgı helal gıydıgı haram 
0 oy
(451 puan) tarafından
Geri göndermek yerine teşekkür edip kenarsa tutsaydın keşke, ayıp etmişsin bence. Sen de başkasına verirdin sonra
0 oy
tarafından
Ebnce geri uollamakla hata etmişsin giydirmesende belki etme bı başkasına veriridin seni takip edecek değiller ya giydirip giydirmedini.benimde durumum baya iyi ama asla giydirmemezlik yapmadım ben ablama verdim o bana verdi başkalarının verdiğinizde giydirdim yıka utule miss gibi  zaten bı zaman sonra hep biz alıp giydircez almak bitiyomu hiç 
0 oy
tarafından
En nefret ettiğim şey bebimde elimde ne varsa ona göre alırım ama sen giydirmek zorunda değilisn ne diye küsüyor 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 225 göst.
30 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde egc01 (627 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 228 göst.
14 Mart 2022 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,867 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 506 göst.
21 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 271 göst.
17 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde nerminin annesi (1,166 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,808 soru

23,698,123 cevap

311,500 kullanıcı

...