0 oy
1,773 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,183 puan) tarafından

Kızlar eşiniz de hem annesinin hem de sizin annenizin anneler gününü kutladı mı. Yoksa sadece sizi mi kutladi :)

28 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Eşime dedim ki anneler gününe hediye alalim dedim araştırdım bi hafta nerde ne uygun diye sonra gdip aldık esimle annesine bana hiç demedi alırken senin annene ne alalim die boynumu büktüm bisey demedim gttik kutladık sonra sabah kızkardeşinin anneler gununu kutladı benimkini de kutlamadı benm zorunla kutladı diliyle hediye felan yok.bi de annene param olunca alicam dedi.ama annemi kendiliginden aradi kutladı boyle geçti bizimki  
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Iki annesininde anneler gününu ktladi esim♥️
+1 oy
(7,211 puan) tarafından
Biz tartismistik :D mesaj atiyo eymen senin anneler gununu kutlasn diye hic cevap vermedim bile ☺☺ sonra aradi kutladi annesininkini kutlamams simdiye kadar kutlamadgndan galiba
+1 oy
(2,557 puan) tarafından
Annesini kutlamadi öküz kendimide zorla kutlattim :) hadi benim anneler günümü kutla dedim nasil dedi anneler günün kutlu olsun de dedim anneler günün kutlu olsun dedi öptü okuzcuk :))
+1 oy
(7,118 puan) tarafından
Hem benim hem annemin hem annesinin anneler gününü kutladı:)))
+1 oy
tarafından
Eşimle dün kaynanama hediye almaya gittik elbise aldık ona mağazaya gelmişken kendine de benim yerime anneler günü hediyesi al ne beğeniyorsan dedi bende aldım ikimizin de kutlamış oldu :) 
+1 oy
tarafından
Annemnkini biraz erken kutladik koyde oldugi icn gittigimde hediye aldk esimle birlikte kutladik kaynanaminkinide dun berabr kutladik 
+1 oy
(834 puan) tarafından
Kutladı  çiçek  sepetinden 3 unuzun fotoğrafından kalpli yapboz yaptırmış oğlumla ikizimiz sana çok aşigiz seni çok seviyoruz ilk anneler günün kutlu olsun en güzel anne diye söz yazdırmış  hic beklemiyordum ama cok mutlu oldum :))

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 760 göst.

Kategoriler

1,512,041 soru

24,664,008 cevap

366,884 kullanıcı

...