0 oy
571 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
Şükür esim kendi isi calisiyor yetiyor borcumuz fazla.  Bence uni mezunuyum acaba calissam ev isi temizlik yemek yapabilir miyim ? Calisan anneler varmi ? Annem bakar kizima ama ben ev isini falan nasil yapicam mesela esim ac gelir eve

25 Cevaplar

0 oy
(2,210 puan) tarafından
Öğretmenim hep çalıştım :) eylülde yine bismillah diyeceğim tek sorun oğlum bana çok düşkün 2 aydır anneme alıştırmaya çalışıyorum ama pek başarılı olduğum söylenemez:) kadınlar elbette imkanlar doğrultusunda çalışmalı ekonomik özgürlük önemli ama eşiniz kısıtlamıyorsa özgürlüğünüzü bebeğiniz büyüyünce de çalışabilirsiniz..
-Reklam-
0 oy
(1,924 puan) tarafından
İşim yok ama bebeğim olsa iki yaşına kadar çalıimazdım. Bebeğim anne sevgisini hissetmeli yanında olmam lazım. 
0 oy
(1,223 puan) tarafından
Ah ah..evlendigimden beri calisacgm dedm iki çocuğum oldu ve şimdilik hayal.oldu benim için. Zaten öyle bırakacak kimse yok guvenecegm kendim büyütmek istedim. Çok yıprandım ama .Tabi ki bir bayanın da çalışması hem.ekonomik hem ruhsal durumda  çok iyi bir şey.Yani senin de bakanın var madem ne güzel işte . 
0 oy
(2,516 puan) tarafından
Cnm çalışmak istedikten Snra her şekilde hallolur  hiç kafanı yorma bence bi gün temizlik kalır bi gün yemek kalır annen vakti olduğunda yapar yada ise gitmeden akşamdan yaaprsin 2 3 gün yeter o yemek yada işten geç gelmezsen 5 dk da kolay yemekelrden yaparsın.. ben 10 yıldır çalışıyorum ama şuan hamileyim die izinlym  2.bebiş de yolda sen düşün geriisni :) eğer hiç ise başlamasaydım maddi durumumda elverişli olsaydı kredi ödemeseydim bebe me bakıp büyüyüp öyle iş bulurdum 
0 oy
(5,936 puan) tarafından
Yıllardır ara vermeden çalışıyorum.sukur eşim in tek maaşı da yeter .Ama sonuç ta üniversite diplomasını asılı dursun diye almadım.meslegim var çocuğuma bakan annem var ve evlatlarima da evime de vakit ayırıyorum. 6 buçukta evde oluyorum çoğu zaman aksam yemeğini yedikten sonra 2 tencere yemek koyuyorum ocağa onlar pişene kadar çocuklarımla eşimle vakit geçiriyorum.15 günde 1 dip köşe için kadin alıyorum.çocuklar uyuyunca evi topluyorum süpürüyorum yada ütü yapıyorum o rutine inan bünye alışıyor.ama ilk 1 yıl iki evladıma da ücretsiz izin i uzatarak ben baktım.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 133 göst.
4 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Deu (82 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 264 göst.
21 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,332 soru

12,267,155 cevap

37,487 kullanıcı

Kategoriler

...