0 oy
1,140 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Kızlar 1 hafta önce post açmıstım kaynanam beni evden kovdu kocam baba evine yolluyor diye. Ama sonra yollamadı beraber çıktık evden ayrı eve çıkıcaz dedi. Salmıyorum seni dedi tamam dedim. 1 haftadır patronunun evinde kalıyoruz. Ev bulamıyoruz. Ev bulsak paramız yok. Ve eşim annesiyle gayet normal annemm annem konuşuyor. Bizi evden attı sokaktayız bu ev olmasa ama onun hiç umrunda değil ve eşim de annesiyle normal konuşuyor. Babam duymuş patronun evinde kaldiğımı gelip alayım seni böyle rezillik mi olur milletin evinde kalıyorsun kaynananın hiç umrunda değil. Insan gelinini nasıl milletin evinde tutar demiyo mu tamam siz gelin biz gidelim abime falan demiyo mu diyor. Gideyim mi sizce eşime de sinir oluyorum karısını 2 aylık bebeğini sokağa attı milletin evinde kalıyoruz. Insan bir laf söyler hemen annecim falan 

24 Cevaplar

0 oy
tarafından
Patronu boş ev mi verdi yoksa evinde yanlarında kalmanıza izin mi verdi eğer patronuyla aileside evdeyse babalara gitmen daha doğru genede eşinin huyunu sen daha iyi bilirsin gidince daha kötü olucaksa gitme 
-Reklam-
0 oy
(3,140 puan) tarafından
Aynı durumu yasadık 8 aylık bebekle attılar benı de. Esımde geldı pesımde. 1 bucuk sene oldu konusmuyoruz hala onlar la 
0 oy
(4,982 puan) tarafından
Ben olsam giderdim canım babamın evine. Baksana eşinin de kaynananın da umrundà değil senin yasadıkların.
0 oy
(124,873 puan) tarafından
Ne yazcami bilemedim vallahi

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 348 göst.
22 Nisan 2022 Aile kategorisinde mehal (749 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,259 göst.
18 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 381 göst.