0 oy
1,277 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (943 puan) tarafından
Kızlar bugün kaynanam geldi. Benim doğum un 5. Günü anannem vefat etti. Annemde oraya gitti. Şimdi bugün 1 hafta oldu vefat edeli. Kaynanam geldi kocama dediki annesi gil gelmesin ölü evinden birisi gelirse çocuğu kırk basar büyümez gelişmez dedi. Bende ne alaka dedim bana kocam diyo ki söyle anana ara gelmesinler kırk çıkana kadar. Bende ağlaya ağlaya annemi aradim böyle böyle diyolar dedim. Annemde bizi istemiyorlarsa gelmeyiz kızım birdaha dedi. Bizim yuzumuzden yuvani bozma dedi. Şimdi az önce aradı annem beni hoparlör actim. Annem dediki oğlum baban diyoki bizi istemiyorlarsa gelmeyiz diyo dedi. Ay kocam da ne dese isterseniz oradaki komsulara bi sorun kırk basmayi bana inanmıyorsanız diyo. Annemde ne sorcam komşulara öyle bişey yok diyo eşim hala inatla gelmeyin der gibi konusiuo. Benim annem babam alındı şimdi ben ne diyeyim ne konuşayim annemle babamla. 

38 Cevaplar

0 oy
(178 puan) tarafından
Eşimede fena halde surat yaparım o lafı çıkaranada. Kaynanam geldiğinde yüzüne bile bakmam bende kalıyorsa da ben iyiyim sağol sende evinden ayrı kalma derim. Ne saçma sapan seyler benim ailem hayatta gelmezdi bana bir daha ayrıca keske hemen aramasaydın annenide kadın üzülmüştür. 
-Reklam-
0 oy
(258 puan) tarafından

O hurafe senin annen için geçerli değil yabancı biri gelirse geçerli. Öyle de o sapsiklere. Kocan bebeği için korkmuştur. Benimki de aynı hemen cephe alır buyur bisey öğrensin kimseye eklemez dokundurtmaz. Ama ben oyarım onu öyle bisey yapsa o ayrı  :D Seninki de bisey mi benim.kaynanam daha ben hamile değilken erkekler doğum.yapan kadınla hastaneye gitmez bizim.orda dedi. Yanı kocam gelmeyecekmiş hastaneye. Bende ona tek başına.yapmicam ben sizin oralar beni lgilendirmez ben bizim buraya bakarım dedim. 

0 oy
(662 puan) tarafından
Bende senin annebi istemiyorum virus vqr yasli cocuk yenidogdu de gonder ne olur ne olmaz de ben kendim bakarim herkes evine gitsin de yolla
0 oy
tarafından
Ne yanı simdi kaynanan ölse oglu cenazesıne gıtse eve 40 gun gelmeyecek mi? Gun gecmıyorkı cahıllıkte nırvanayı yasamasın bu ınsanlar
0 oy
(1,096 puan) tarafından
Annene boyle soyletirken kaynananın kendi annesi olseydi degil sana gelmemek el kadar bebekle gel diye ısrar ederdi. Yok kırk basar yok. Al basar yok birsey basar. Cahiliyetten kırıldık
0 oy
tarafından
Senin hic bi sucun yok ki cnm
0 oy
(518 puan) tarafından
Kırk basma sanmıyorum ama virüs için deseydi mantıklı olurdu, virüsü öne sürün anlar annenler de
0 oy
tarafından
Kaynananla 5 dakka yüz yüze konuşmak isterdim cok sinirlendim cahil cüheyla
0 oy
tarafından
Peki sen neden ananı arayıp bunları söylüyorsun hosttt köpekler diyemedinmi sen kovsaydin ya o kadını ordan Aile dediğin bir kere sahip olunur anne baba gibi nimey bir daha gelmez  insanın başına 
0 oy
(85 puan) tarafından
Bwn olsam  daha o kaynanaya gun yuzu göstermem  benim annemi sigdirmayani bende sigdirmam kocanda tam cahilmis ne ayip bilmis ne senin hakkini aglama kaynananin da burnundan dok annenlere de gelsinler  kaynananinda yuzune bakmasinlar ev senin evin o kim ki karisacak
0 oy
tarafından
valla ben olsam annem yoksa sanada gerek yok diyip evine yollardım 
0 oy
(2,018 puan) tarafından
Allahimm sinirden catliycammm bilinçsiz eri kafali insanlar yüzünden 
0 oy
(3,818 puan) tarafından
Canım kaynanın söylediği yanlış ama eşin anacı değil çocuğu için korkuyor ve kendi annesi de böyle bişey dediği için inandı ona sen eşinle makul bir dilde konuş senin anneannen ölse annende mi gelmeyecekti 40 ı çıkana kadar yapma böyle de sende anneni ara gönlünü al sen yanlış düşünüyon annenleri istememezlik yapmıyor sadece çocuğu için korkuyor ve annesine inanıyor ne var sanki 40ı çıkana kadar gelmeseler 
0 oy
tarafından
Ben senin yerinde olsaydım annemi aramazdim bile zaten kadın yeterince sıkıntıda kaynana ve eşin bı bahane uydurmuş sacmalamis
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Kaynanin Allahtan korkmuyormuda boyle sacma sapan seyler soyluyor sadece ona deki ailemin kalbini kirdiniz Allah var ahiret var bu gercek unutmayin yorunlarini gormelerini engellemek ne demek
0 oy
tarafından
Canım benim öyle birşey var ama uyuyan bebeğin üstüne gelinmez bide direk cenaze evinden senin evine gelirsen sıkıntı ve şöyle birşey var annen gelirse sen evden bebeği alır 5 dk kapıya çıkarsın annen eve girince arkasından sen girersin bebek annenin üstüne girmiş olur eve sıkıntı olmaz yani 
0 oy
tarafından
Keşke hemen arayıp yetiştirmeseydin canm biraz bekleseydin çok ayıp etmişler öyle bişey de yok hepsi hurafa
0 oy
(9,647 puan) tarafından
Şu dinde yeri olmayan 40 basması tuhaf tuhaf hurafeler dinden çıkarıcak insanları..  dinden soğutmayan başka bisi yapmıyorlar..  açsın interneti baksın kaynanan kocan. Olmadi arasın diyaneti olması sorsun cami hocasına..  cehaletlerini farkına varırlar belki

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,494,010 soru

24,409,059 cevap

350,770 kullanıcı

...