0 oy
928 göst.
Diğer kategorisinde (11 puan) tarafından
Kızlar sizinde eşleriniz tuvalete girince çıkmak bilmeyenlerden mi sinir oluyorum çok söylüyorum hep ama bana mısın demiyor 

18 Cevaplar

+3 oy
(51,593 puan) tarafından
daha oncede esiniz tuvaletfe ne kadar kaliyor diye post açılmıştı adamlari bi rahat bırakın da rahat rahat vakit gecirsinler tuvalette
(11 puan) tarafından
Vermiyor =D işten geliyor el yıkamaya giriyor sonra bekle gelsin diye =D
Telefona el koymak lazım
(51,593 puan) tarafından
sizin isiniz zor valla ☺️
(11 puan) tarafından
Aman başka kötü huyu yok idare ediyoruz canım napalım =D
(51,593 puan) tarafından
bak bak nasıl u dönüşü yapti ☺️☺️☺️
(11 puan) tarafından
=D =D napim kız dayanamadım gene =)
-Reklam-
+2 oy
(413 puan) tarafından
Bitek orda biz olmuyoruz ya ondandır :)))) 
(413 puan) tarafından
Aman nöbette hep kafa, dinliyor zaten anlamış değilim oturup oyun oynar
(11 puan) tarafından
Alışkanlık gibi herhalde madem oyun oynayacaksın kapağı kapa öyle otur yani anlamış değilim bizimkide öyle
(413 puan) tarafından
Alaturka bizimki bide hahahaah :)
(11 puan) tarafından
=) =) =) =) kız bacakları nasıl ağrımıyor ayyy mahvolur ayakları nasıl dayanıyor =D
(413 puan) tarafından
Topallayarak geliyor zaten yanıma :))
0 oy
(29,204 puan) tarafından

Çamaşır suyuna yatiriyor demekki rahat birak bos ver :D

(11 puan) tarafından
Haha işten gelsin diye bekliyorum birde tuvaletten çıkmasını
0 oy
(16,485 puan) tarafından

Yani bi kalmıştı konuşmadığımız :D senin esin kaç dk tuvalette kaliiiyy? 

Kız bosversene kalıyorsa kalıyor pi belki değişik fanteziler pesindedir
(11 puan) tarafından
Napim çok ilginç bıraksam yarım saat kalır :) büyük çocuğu yollatıyorum baba çişim geldi diyor oda mecbur çıkmak zorunda kalıyor
0 oy
(223 puan) tarafından
Benimki telefon elinde giriyor çıkmak nedir bilmez. En sonda kahvesini de yapıp tuvalete götürecem :D 
(11 puan) tarafından
Yakında onuda isteyecek diye korkuyorum =)
0 oy
(369 puan) tarafından
Ben nasıl bacakları acımıyor onu merak ediyorum 40 dk çıkmadığını bilirim
(11 puan) tarafından
Oyun oynuyor ya bildiğin benim ki ayakları ağrıyor bizimkinin valla
0 oy
(3,146 puan) tarafından

Durup dururken mi tuvalette duruyor :D

(11 puan) tarafından
Oyun oynuyor =)
(3,146 puan) tarafından
Ay yok daha neler ya :)) o telefona hayatta dokunmam:))))
(11 puan) tarafından
Dokunmuyorum  zaten =D
0 oy
(202 puan) tarafından
Evet sigara iciyo beyfendi hauauau bi olayı anlatiyim esim gecen afedersiniz dus aliyo içerden konuşma sesleri geliyo ya bu adam kiminle konusuyo banyoda diorum done döne eşimin telefonunu aradım ve telefon buldum icin rahat etti ha dedim bu kendi kendine konusuyo esimin bi huyu var dus alırken kendi kendine konuşur
(11 puan) tarafından
Kız ne konuşuyor kendi kendine =)
(202 puan) tarafından
Siyâset
0 oy
(134,009 puan) tarafından

Benimki isini halledip cikar asla oyalanmaz :ermm:

(11 puan) tarafından
Ahh keşke öyle olsa en güzeli zaten uzun süre kalması anlamsız
0 oy
(465 puan) tarafından

Benimde oyle giryor telwfonla oynuyor diyorum çık altıma edicem öyle çıkıyor ahahadnfn:woot:

(11 puan) tarafından
Benimki ben dersem çıkmıyor çocuğu yolluyorum çişim geldi de diyorum öylelikle çıkıyor =)
(465 puan) tarafından
sen dediğinde çıkmıyorsa sen ona öyle yap anlasın
0 oy
(3,146 puan) tarafından
Eşleri bu akdar wcde duranlar umarım klozettir hahahhahha valla gulmem geldi gece gece:)
(11 puan) tarafından
Klozet canım diğeri biraz sıkar =D
0 oy
tarafından

Valla benimki tamda öyle en az yarım saat :) bugün bi girdi evde varlığını unuttum o derece 1 saat çıkmadı pardon ama insan pisliğinin üzerinde nasıl o kadar süte oturabilir anlamıyorum :)

(11 puan) tarafından
Bende onu anlayamıyorum yani yap çık ne bekliyorsun
0 oy
(887 puan) tarafından
Kiz benimki iki yoldir bi dk yi doldurmadi heralde hic hic tuvalete gidyorum diuo kapidan ciki bem yerimden dogrulmadan pat geri geliyo hani tuvalete gitcktin diyorum gittim ya diyo ne ara girdin oturdun yaptin temizlendin toparlandin ciktin arkads ben girdim mi en yirmi dk suruyordu cocuktn once tabi simdi giremiuorum bile .ama esimin bu konudaki dakikligone heo sinir olmusumdur ben can cekiyorum yapana kadar adam in girmesiule cikmasi cir oluyor .tövbe yarabbim kiz bu nasil post bi tuvaletimizo dökmediydik buraya oda oldu :D
(11 puan) tarafından
=D valla keşke öyle olsa ne güzel ya.
merak ettim etrafta böyle olan varmı diye varmış o yüzden sorayım dedim =)
(887 puan) tarafından
Valla bacim bekarken bende girdim mi cikmazdim banam bi gicik olurdu ne halt ediyon icerde diye.ama ben sknti yasiyordum ondan uzun kaliyordum .ama esiminkide pek bi hizli gerck diuorum bak bn onun girip ciktigi surede girip aderdesin oturamam bile
(11 puan) tarafından
Onların işi bize göre daha kolay sanki yani otur yap temizle zaman alıyor bazı erkekler ayakta işiyor aç kapa bitti =)
(11 puan) tarafından
Onların işi bize göre daha kolay sanki yani otur yap temizle zaman alıyor bazı erkekler ayakta işiyor aç kapa bitti =)valla ben çocuklardan tuvalete bile zor gidiyorum
(887 puan) tarafından
Bacim sabah beri bi kere gittiydi sipam simdi uyudu ikinciye simdi gittim dusun.:( .onlarin isi kolayda bacim nenim esiminki pek bi hizli inanamazsin ac kapa bile yetismez bana gore o kdrcik saniyede
(11 puan) tarafından
O kadar hızlı ilginç valla kız aman iyi tuvalette bekleyeceğine yapıp çıksın ne güzel işte
(887 puan) tarafından
Aynen iyide bazen kokrkuyorum tuvalette diyorum bianda arkamda beliriyor. :) Ay neyse kapansin bu post bence hic ozelimkz kalmadi
0 oy
(5,044 puan) tarafından
Ne yapıyor ki hetseferindé o kadar uzun kalıyor anlamadım.
0 oy
(247 puan) tarafından
Valla benimde kendimi bildim bileli kabızlık problemim var en az 15 dk beklemem gerekiyor wcde. Ya telefonla ya kitapla girerim bende vakit geçmiyor başka türlü :D
0 oy
tarafından

• Eşim 15 dakika kalırdı şimdi evde yok keşke yanımda olaydı da 20 dakika kalaydi diyorum:D
0 oy
tarafından

Hahha benim eşim girdiği zaman 45 dk bekleriz çıksın diye :D

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 86 göst.
0 oy
4 cevap 286 göst.
0 oy
5 cevap 222 göst.
0 oy
4 cevap 178 göst.
1 Eylül 2023 Diğer kategorisinde herseyguzellolacak (56 puan) tarafından soruldu

410,020 soru

12,327,670 cevap

39,144 kullanıcı

Kategoriler

...