Kızlar 32 haftalık hamileyim elim kolum kalkmıyor hep yatmak istiyorum temizlik yapamıyorum kaynanam da yakın oda yardım etmiyor her gün bir odayı yap diyor doğum temizliği yapmam lazım her gün bir odayı yapıcam da ne tezgaha çıkabiliyorum ne halı kaldırıp koltuk ittirebiliyorum nabıcam bilmiyorum siz nasıl yaptınız temizliğinizi doğum için
Valla kuzum benimde eşim yardım etmezdi hiç ama şükür ben yapardım. Hatta doğumdan 1 hafta önce tüm evi temizledim en son banyoyu çömeldim fircala Allah fırçala Yorma kendini benim annem camları falan sildi de o işimi kolaylaştırdı kuzum üstün körü yap sende camlarin kalsın zaten kış geliyor dikkat ha senden ve bebisinden önemli değil evin
Canim yapamam diye kendinizi lütfen sartlamayin. Bende hamilelik gecirdim ve doğurana kadar bahcede çalıştım geldim bide evin isini yaptım. Evde kalsamda doğum temizliği yapsam diye allaha yalvarirdim. Öyle iri yari biseyde degilim küçük minyon tipliyim ama insan isteyince ve mecbur kalinca mecbur yapıyor. Doguruncada bitmedi simdi de bebegimle hergun tarlaya çalışmaya giriyorum eve gelincede evin isini yapıyorum. Bu devirde kimsenin kimseye faydası yok. Kimseden iyilik beklememek lazim. Yavas yavaş yap temizliğini bisey olmaz allahin izniyle canim
1,496,032 soru
24,439,299 cevap
353,163 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın