0 oy
960 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (613 puan) tarafından
Kızlar bebeğim prematüre. Eşimin bütün sülalesi kabul etmememe rağmen gün gün geldiler. Bugün de ablası geldi bende fıttırdım en sonunda. Görümcem bana sizden kim gelecek bebek görmeye dedi. Bende valla kendi sülalemi aslında sevmem ama hadlerini biliyorlar valla hiç gelelim mi diye aramadılar bile dedim. O da aslında ellerini yıkayıp gelsinler dedi. Bende amaan gelen de bebek görmeye gelmiyor ki yıkılmaya geliyor. Oh bugün de burada beleşe yedik diye geliyorlar yoksa çocuk da bende kimsenin şeyinde değiliz dedim. Pişman mıyım? Hayır. Eşimle de büyük bir kavga ettik niye söyledin öyle diye. Seni boşıycam dedi. Bende kendim avukat olduğum için boşa ulan benim avukatım hazır dedim. Eve gelmiycem dedi bende argo bir kelime kullandım. Çok ta umrumds gibisinden :/ sonuç. Herif akşam geldi. Şimdi yalakalık yapıyor aşkım balım fln diye. İçimden gelmiyor fingirdemek. Ne yapayım? 

22 Cevaplar

0 oy
(14,163 puan) tarafından
Oohh ağzına sağlık. Ellerini yıkayınca virüs kayboluyorsa bu mücadele neden? Diye sorsaydin birde gorumcecigine 
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 1,157 göst.
5 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde ❤❤ BİR MELEK❤❤ (782 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 392 göst.
15 Mart 2020 Aile & Aşk kategorisinde Miniminnaķ (3,560 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,106 göst.
0 oy
32 cevap 1,783 göst.
22 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,443,656 soru

23,722,265 cevap

312,962 kullanıcı

...