0 oy
1,290 göst.
Diğer kategorisinde (669 puan) tarafından
Bugün halıları yıkamaya verdim akşam işe giderken çıkardı bana 200lira verdi sok onu cebine dedim istemem bende var hallederim ben dedim zorla koydurdum cüzdanına bana erkek gibi davranıyorsun yapma böyle dedi  kızlar sadece eşime karşıda değil önceden bir cafeye giderdik kız arkadaşlarımla hesabı falan hiç birine ödetmezdim kayınvalidemle çıkardık onada ödetmezdim oldum olası böyleyim  ben varken onlara düşmez gibi hissediyorum eşimle çıktığımız zamanda vermek isterim taksiye bineriz yandan dürtükleyip para uzatıyorum belki yoktur yanında nakiti diye böyle hisseden varmı 

32 Cevaplar

0 oy
(453 puan) tarafından
Yani kocan sonuçta ve evin masraf gideri vermek ister.Kocalar bunun için var ailenin ihtiyacını gidermicekte kime verecek 
-Reklam-
0 oy
(16,020 puan) tarafından
Valla cüzdanını bilirim cüzdanımı bilir. Yoksa yanında para ben veririm daha bir yere gitmeden ki mekanda o çıkarıp versin. Bende yoksa da o verir cüzdanımı boş bırakmaz. Sevgili iken de böyleydik
0 oy
(662 puan) tarafından

Ben senin kardeşinim hatrladn mi beni:P:D

0 oy
tarafından
Ama niye öyle yapıyorsun fazla olani versin sende kalsin değişik geldi bana bazen cuzdanimi cantama koymuyorum eşim var diye yanimda
0 oy
tarafından
Böyle eşini rencide ediyorsun bence o varken senin para çıkarman şık durmaz yani bırak o ödesin o versin parayı 
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Canım bende öyleydim nerdeyse ağzımdaki lokmayı vericem ona ama gel gör ki kıymet bilen yok
(1,330 puan) tarafından
Yemin ediyorum varya maddi sıkıntıları var o iyi olsun diye alyansima kadar şaştım bı arakoltuk takımlarını bile Satmayı düşündüm yeterki gozumun içine baksın gülsün o iyi olsun diye bir tek altın kupem var onuda bugün yarın çok kötü olursa dusunmeden sarıçam ama gerçekten bı gün Allah razı olsun demedi oda ayrı konu kavga etikmi döner arkasına yatar ben sabahların ağzımı açsam el havada bilmiyorum ya nerdenyanlis yapıyorum napicam ne edicem bilmiyorum
(669 puan) tarafından
Eşin nankör canım sen bence artık veren taraf olma hatta alan taraf ol ye onu yiyebildiğin kadar anlattıkların bende yok ben gideyim bişeyimi satayım falan eşimde buna asla müsaade etmez öyle biri için bende zaten kılımı kıpırdatmam sen çok fedakarsın bunu anlıyorum ama çok çok afedersin affına sığınarak söylüyorum bunu eşin enayi yerine koyuyor yapma lütfen
(1,330 puan) tarafından
Bunu herkes diyor herkesss ama napiyim huyum kuruşun işte tek bildigimmm eşimi gerçekten Cook seviyroum eşimde beni öyle ama ben beli edebiliyirum yapıyorum o  tam bir odun  bazen beni sevmiyor mu diyrium boşanma durumuna geldik bosanmiyirda benim gibi bı bela var başında diyor asla diyor seni bosamam sen sadece benimsin diyor ama bazen sevmiyor diye düşünüyorum kotu aliskanligi yok ama sadece okdr geri planda kalan pasif biri ki
(669 puan) tarafından
Bak ne güzel kötü alışkanlığı yok diyorsun postlarına baktım canım hamileliğin verdiği psikolojiyle kendini eşine karşı dolduruyorsun sevgi varsa arada herşey güzel olur hele bir doğumunu yap sende rahatlayacasın dua et bol bol içine ferahlık gelsin  canım takma kafana bişey
(1,330 puan) tarafından
İnsallah böyledir bilmiyorumm bende eşime elimden geleni yapıyorum onun ailesinde herkes diyor senin gibisini bulamaz diye okdr el üstünde de tuyorum bilmiyorum belki dediğin gibi belkide hamileliğin verdiği etkidir
0 oy
tarafından

Esim bana 200 verse o gece sevincten uyuyamam :D

(669 puan) tarafından
180 halılar tutuyor zaten :D 20 lira içinmi uykusuz kalalım :)
tarafından
Hee halilar icin deel ya git kendine harca dese  :Ddsgc
0 oy
(23 puan) tarafından
İşte böyle yapınca erkek kendini geri planda hissediyor bırakın yapsınlar onlarda o hazzı yaşasın kendilerini iyi hissetsin.
0 oy
(1,008 puan) tarafından
ben öyleyim disarida yemek yediğimiz de değil ama normal hayatta evin eksikleri vs yükünü hafifletmek.adina çabalarım para birakmaya çalışsa param var der almam kucuk bir  gelirim var kendi kartıma taksit yapar kucuk kucuk ödemeye çalışırım

ki eli cok açıktır esimin ben istemem o cuzdanima para birakir huyumu bildigi icin 
(669 puan) tarafından
İşte aradığım yorum :)
0 oy
tarafından

Ahahhah hic ole degilim ne kadar yontsam okadr kar biriktiririm hep bende olunca harcanmiyo ondaki harcaniyor parasi kalmayinca borc veririm geri alirim hep bole verir verir alirim kenarda paaramiz oluyor ne guzel yada altin yapar atarim hep:D

0 oy
(396 puan) tarafından
Ne saçma bi düşünce ya belki karsindakilerde devamlı senin odemenden rahatsız oluyordur ayrıca kocanla senin ayrı gayrin mi var sonuçta eve giren para ortak harcanır yani bizde öyle kimde ne varsa ortak bi yerimiz var oraya koyarız ihtiyacımız oldukça alırız eşim verse bn niye rahatsız olacağım 
0 oy
(8,061 puan) tarafından
Eşin bir zaman sonra sana olan eşlik ve erkeklik duygusunu yitirir biraz daha böyle devam edersen
(669 puan) tarafından
Negatifliğim bulaşmasın kız sana :)
(8,061 puan) tarafından
Derken:)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 192 göst.
+1 oy
30 cevap 1,817 göst.
18 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Berivan022 (3,521 puan) tarafından soruldu
0 oy
77 cevap 4,285 göst.