1 neyinize yetmoyo kizlar bebek temizlik bulasik camasir hersey uzeriniste + uykusuzluk bunlar yetmiyo mu 1 le tadini cikar
Ay aman almayım hamileliğim çok kolaydı kusma uyuyamama olmadı sadece ödemim oldu ama dığum stresini bi kez daha çekmeyi hiç istemem
Bu dünyada acı cektıgı mı bişdigin halde yaptınız en güzel sey dogum zaten ımkan varsa o bebege bakabilirim dersen Allah ta nasıp ederse neden olmasın
Ay valla benimde 16 aylık oğlum var . Bir daha olsa diyorum eşim bitane yeter diyor. Yahu bırakta onu ben düşüneyim demi
Dogur canim
Ayyy amannn dur kızz bi yazık bebe bezden çıksın bi bana daha kimse çocuk demesin anammmm 3 üncü bebe kazayla oldu bide bu gebelik 32 den sonra Çin işkencesine döndü resmen bittim ben yaaa idrarda enfeksiyon beni yedi bitirdi her gece doğum sancısı gibi sancı çekiyorum ben bi türlü geçmiyo 2 kg serum yedim yok geçmiyo dün gece sase idrar enfeksiyonu için suda çözünen ilaçda içdim yok banamısın demiyo kafayı yiycem azcık geçer gibi oluyo ama misliyle geri geliyo idrar tahlili vermişdim ordada yine aynı enfeksiyon devam ediyo napcam bilmiyorum ben böyle ağrı düşmana bile vermesin Allah birde yetmezmiş gibi aşırı kaşıntı Başladı bende kanıyo yine kaşıyorum bilmem nolcak böyle daha 4 hafta var doğuma tabi nasıl dayanacam orasıda muamma :(
Daha çok erken.
1,490,006 soru
24,352,157 cevap
346,527 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın