0 oy
1,547 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Sdfgjk

Fhjklöö

22 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım yenimi evlisin bilmiyorum ama ilk zamanlar oluyor böyle cekingenlikler bende öyleydim sonra kaynanamın bu duruma alındığını duydum hani onunda evi burası niye cekiniyo falan haklıydı benim de oğlum gelinim ilerde geldiğinde gelin kendi evi gibi davransın isterim şimdi hiç böyle sorunlarımız yok önce sen kendini dislamayacaksin ki onlarda senden gördüğü yakınlığa mutlu olsunlar şimdi gittiğimde dolabinda açarım hepimize kahve de yaparım ağzıma biseyler de atarım bu rahatlık karşılıklı canım onlarda gelince öyle oğlum akıtma çok sever mesela onun yanında acıktım dese yemek olsa bile açar dolabı akıtma yapar yedirir bende mutlu oluyorum onun rahat olmasina
tarafından
Canım ilk zmaanlar denedim ama yok olmuyor bunlara kinleniyorum ben 3 yıllık evliyim bu arada
Ben odaya girince sohbeti kesiyolar
Eltinle yanımda fısırdaşıyolar
Yani hep bi dışlanma hissediyorum
tarafından
İnan anlattigin herşey bizdede vardı inadına üstlerine git hiç yüzünü düşürme neşeli ol direk katil sohbete oylelerse bile onlara istediklerini verme bırak onlar huzursuz olsun madem sen otur yap sohbet muhabbetini çık git evine boşver takilma
-Reklam-
0 oy
tarafından
Okuduğum kadarıyla sen arana mesafe koymaya devam et ilk okumaya başladığında belki sen gel git çağırılmak istiyorsundur onlarda çağırmadan git istiyorlardır dicektim ama annen yoğun bakımda ve sormuyorlarsa boşver takma kafana Allah şifa versin annenede geçmiş olsun 
tarafından
Annem değil canım ananem şimdi çok şükür biraz iyi gibi komşularm bile soruyorda anne dedim insan sormuyor

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,511,626 soru

24,658,741 cevap

366,643 kullanıcı

...