0 oy
1,554 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Eşim uyandığında çocuğu emziriyordum ağlıyarak yanıma geldi ne oldu felan dedi yok bişey dedim söyle canım nasıl bişey yok niye ağlıyorsun dedi git yanımdan dedim somra sinirlendi niye pazar sabahı sorun çıkartıyorsun dedi öyle deyince sinirlendim resmi gösterdim bu ne dedim insan gibi doğru cevap ver dedim ben bunu silmiştim dedi ben de ne geziyor burda o zaman dedim daha bir de sildim diyorsun bune dedim eski bi arkadaşım gönderdi dedi bırak yalanı dedim vallahi dedi dün attı dedi bu kadın arkadışıymış bana birini bul demiş oda eşime yollamış konuşmak ister misib diye oda silmiş arkadaşımı da sildim dedi bana bidaha yollama demiş ysnında arım mı dedi sen nasıl öyle bi insanls arkadaşlık yaparsın dedim bekar o dedi eski arkadışım zaten dedi ama ben hala inanmıyorum içme sinmiyor yemin felan etti :/

31 Cevaplar

0 oy
tarafından
O telefonu onun kafasında kırsaydın hep arkadaşlara suç atıyorlar zaten kendileri 4 4 lük 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Erkekler baskadina atio geneldede hep arkadasim atti soyledi yapti oluo nedense 
0 oy
tarafından
Biraz daha süründür özür dilet ondan sonra affet burnu sürtsün
0 oy
(2,009 puan) tarafından
Bana hicc inandirici gelmedi 
0 oy
(13,603 puan) tarafından
Hep arkadaşları yapıyor zaten inanma bu olayın peşini bırakma
0 oy
(5,371 puan) tarafından
Ne fotosu kadın mı anlamadım 
0 oy
(954 puan) tarafından
Bu fotoğrafı kadın kendi çekmemiş başka biri çekmiş gibi o gönderdi dediği arkadaşını kendin ara esin değil konuş bi daha gondermesin varsa da eşinde bi şey çıkar zaten zamanla 
0 oy
(1,287 puan) tarafından
Yarabbim yaaa şimdi bisey diyecem madem ki birini bul diyo yüzünü tek atsın havluyla niye atıyor ki hemde yüzünü göstermeden heralde goguslerime birini bul demiş bence çok inandırıcı değil canım allah sabır versin sanada
0 oy
(486 puan) tarafından
Sinek bir kere çaya düştü ve bulandırdı bi kere. İster inan ister inanma içinde hep şüphe kalacak ve şüpheye düşüren bi süre sonra seni suçlayacak bana güvenmiyor musun?  Bak bunları diyecek emin ol.  Zaten hep arkadaşları atar yapar. Hiç ben yaptım diyeni görmedim.  Allah ıslah etsin ne diyelim. Erkeklere güven olmaz !
0 oy
(7,095 puan) tarafından
Zerre inanmadim valla direk aratsaydin keske havlunun rengini detaylsrini falan sorardin adama madem o atmis resmi anlardin ozaman 
0 oy
(895 puan) tarafından

Keske erkek arkadasim bu kiliga girip bana saka yapmis deseydi ozaman biz bile inanabilirdik.resimdekinin ne travestiligi,ne eskortlugu,ne adamligi kaldi:angel:

İlgili bir soru bulunamadı

410,347 soru

12,340,836 cevap

39,675 kullanıcı

Kategoriler

...