0 oy
1,122 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (7 puan) tarafından
kocaciklariniz sizlere dogum hediyesi aldimi ben hamileyken oglumun ismi yaziki gumus kolye(altina alerjim var ne beles hatunum bak) bide basbasa sole sk bi yemek istedim ama yok adamin umru degil oglan oldu 4aylik alanlar solesinde accik kiskanip kocamin basini yiyem :) :) 

24 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bana beş tas almıştı 
(7 puan) tarafından
masallah :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bacı o sorun bende de var. Altına alerjim var. Eşim birgün altın kolye almış 14 ayar üstü. Ben onu altın kaplama gümüş zannettim doğum günü hediyesiydi taktım. Yarım saat sonra alerji bir tuttu boynum nefes alınmayacak derecede kapardı eşim ölüyordu korkudan hastaneye nasıl gittik bilemedik yani. 2 3 gün yattım öyle hastanede :D eşim yazık kendini yedi ben bunu nasıl unuturum diye :D uyardım onu doğumum yakın bana sakın altın birşey alma alacaksan da kutusunda dursun öylece dedim :D
(7 puan) tarafından
ah bilirim cok cektim ondan dugunden sonraki zamanlarda utancima gezememistim mosmordu boynum :) hahahah aciklayamadiydimdaaaaaa
tarafından
Düğünde ablam koca sepet tuttu ben yaklasana bana takmayın sepete koyun diyordum napayım :D ne kadar igrenc bise ya altın takamıyorum resmen rezilliğe koş :D
(7 puan) tarafından
hahahahaha cok zor bi durum gercekten benimkide hep bahanesi budur sen hakiki kadinsin sana altin yakisir ama alerjin var ondan alamiyorum bsy der bahanenin guxelline hele kizicam da eyce sinirlenmem lazim :)
tarafından
Bir insanın neden altına alerjisi olur ki yani anlamıyorum :D millet imitasyon takamaz biz altın :D lükse baaak :D
(7 puan) tarafından
zengin hastaligi diyelimde havamiz olsun bari hhhiiih :)
0 oy
(787 puan) tarafından

Doğumuma 2 hafta kaldı ama 1 ay öncesinden geldi doğum hediyem cagnımmm koccamm 

image

(7 puan) tarafından
ayyy coook guzel masallah guzel gunlerde tak :)
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Kendi ismi ve oğlumun ismi yazılı kolye aldı ☺️
(7 puan) tarafından
en cok istedigim altirtacam inaniyorum gule gule tak :)
(4,687 puan) tarafından
Sağol canım ❤️

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,492,409 soru

24,385,554 cevap

348,989 kullanıcı

...