0 oy
618 göst.
Diğer kategorisinde (258 puan) tarafından

Çocuğunuzun buyuyunce hangi meslegi secmesi hayaliniz? Ben pilot yada bilim insanı olmasını hayal esiyorum, babası da askeri yönetici yani paşa olmasını. Peki sizler yada eşiniz?

36 Cevaplar

0 oy
(14,154 puan) tarafından
Pilot. Ta karnımdayken düştü aklıma ❤
-Reklam-
0 oy
(137,650 puan) tarafından

Gönlümden gecen futbolcu olmasi ama gönlum pilotluktanda yana kendi ne isterse artikin :angel:

0 oy
tarafından
Cani ne isterse o olsun hiçbirşey icin asla zorlamam kendi kararını kendi vermeli ☺ gönlümden geçen tabii her anne gibi yuksek mevkiler ama bakalım ilerde ogrenicez
0 oy
tarafından
O ne isterse arkasındayız 
0 oy
tarafından

ADAM OLSUN. GERİSİ HALLOLUR :D

0 oy
tarafından
Onu Allahtan uzaklaştırmayacak bi meslek olsun isterim. 
tarafından
++++ bendee öncelikli olarak yolundan ayırmasın yeter
0 oy
(2,790 puan) tarafından
İlk önce insan olsunlar adam olsunlar da başka bişey istemem 
0 oy
(22,059 puan) tarafından

Mimar olsun istedim hep yillardir:D insallah olur rabbimin izniyle 

0 oy
(3,114 puan) tarafından

Tabi ki ilerde ne seçerse biz onun arkasında oluruz ama onu öğretmen olarak hayal ediyoruz:)  

0 oy
tarafından
İtfaiye eri ... Belki nice insanın nefesine vesile olur duasını alır hem dünyası hem ahireti güzelleşir
0 oy
(52,357 puan) tarafından
insan olsun deger görsün meslegi onemli degil canim ☺️
0 oy
(51 puan) tarafından
Oglum saglikli olsun da bir is illaki bulur yapar. Allah dan tek dilegim yavrum bir meslek sahibi olamayacak durumda olmasin
0 oy
(771 puan) tarafından

Bizimki henüz 2 yaşında ama sanata yöneleceğini düşünüyorum yani anne resimci babada öyle halaların biride öyle şimdilik bakınca gayet güzel resim yapıyor. Ayakta durmaya başladığından beri kemençede ayrı oynar erikdalında ayrı oynar popta ayrı oynar yörelere göre değişir. Müzik kulağı da çok iyi ve şarkı söylemeyide çok sewiyo şimdilik. Sanırım ezberide iyi en azından benden iyi :D yani bilemedim mutlu olsun işini sewerek yapsında 

0 oy
tarafından
Bilmem hiç düşünmedim 

Ama ne olmak istesrse arkasında olurum 
0 oy
(2,772 puan) tarafından
Kızım hafız olur Allahın izniyle inşallah 4 yaşında sübyan mektebine göndereceğim inşallah 

İlgili sorular

+1 oy
25 cevap 936 göst.
22 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,130 puan) tarafından soruldu
0 oy
102 cevap 2,230 göst.
6 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Aybukee (1,373 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 411 göst.
28 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Nursena324 (550 puan) tarafından soruldu
0 oy
96 cevap 3,569 göst.
3 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

414,057 soru

12,461,981 cevap

46,759 kullanıcı

Kategoriler

...