Arkadaşlar bugün yaptığım bi yorum da tavsiye amaçlı yazdım yanlış anlaşılıp uyarı aldım ve çok üzüldüm şuan çok ağrıma gitti kim verdi bilmiyorum ama hakkımı da helal etmiyorum ben hepinizi bir abla, kardeş, arkadaş, sırdaş, dost olarak görüyorum değer veriyorum bildiğim şeylere cvp yazıyorum tavsiye amaçlı yardım etmek için ama bakıyorum da değmeyenler var aranızda bir hamile kadın ne kadar kırılır üzülür alınır bilirsiniz kim buna sebep olduysa hakkımı helal etmiyorum var aranızda çok sinirlendim şuan uygulamayı siliyorum tanıdığım samimi arkadaşlarım hepiniz çok değerlisiniz benim için sizi çok seviyorum hiç unutmayacağım hakkınızı helal edin hoşçalın
Deryaaa nereye çok dengesiz insanlar var hangi birini takacağız ki kuzum seni bilen biliyor zaten. Öyle gereksizler yüzünden niye seni seven değer veren arkadaşlarını bırakıp gidiyorsun?
Biraz yabancıyım bu konuya uyarıyı kim veriyor nereden nasıl veriliyor
Böyle insanlar var canim sende inadına kal burada bende hamile bölümünde bir bayanla atıştım baya kötü yazıştık onun yüzünden hiç biryere gitmiyorum inadına burayada üye oldum bosverrr kiskananlar catlasın
Konu ne bilmiyorum cnm ama takma kafana boşver kendini bilmez çok burda
Nereye gidiyorsun tatlım Bak daha doğurdum diye post açacaksın kız az kaldı
Aşkım ben az önce postu okudum ne kadar gereksiz insanlar varyaaa boşver naparlarsa yapsınlar ben cinsellikle ilgili bir soru sormuştum hatta coookkk utanarak sormuştum bana uyarı verildi 2 tane bende sorumu düzelttim uyarı verenler inşallah kınadığınız başınıza gelir dedim hopp uyarılar gitti yani canları sıkılıyor diye bizleri bırakacak misin yani seni hep goruyim ama samimiyetimiz yoktu ama seni severim gitme nolur
1,511,709 soru
24,659,714 cevap
366,684 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın