Kızar kimler ayakta hayla :)))
Beeeen.
Oğlum uyumuyor uykuya dalmakta zorlaniyor. 2-3 saat sallarim . Yeni başladım :)))
Benn :( uzun zamandir yoktu simdi yeniden baslafi gaz sancilari. Saat ondan beri uyuyo ama gaz uyandiriyor yavrum bende mecbur bir saat besikte salladim simdide ayagimda salliyorum
Hemen el kaldırayım ... 38+1 belim ağrımaya başladı ama ara ara gelip gidiyor. Ben bebeğimin hayırlı zamanda ve sağlıkla gelmesini bekliyorum
Benim 6 yasindaki oğlum çoktan uyudu 10 da.ama 33+5 haftalik hamileyim uyutmuyor icimde simdiden.sabah 6 bucukta kalkacagim esim ben oğlum kahvalti 7 de yapıyoruz. 7 buçukta esim ben oğlum çıkıyoruz evden önce oğlumu okula sonra eşim ve ben işe gidiyoruz.uzattim 32 haftada izine cikmadim ıyiyim işim masa başı diye ama 37 haftaya kadar calismayi düşünüyorum.
Bizde ayaktayız 2 aylık oğlum gündüzleri uyuyor gece 5 6 ayaktayız bakalım ne zaman düzelecek
Bende burdayım :) eşim gece ise gidicek annemde burda annemi de bırakıcak gece evine. Az önce de eşim anneme makyaj yaptı eğlenmek maksatlı. anneni adriana limaya cevirdim aşkım diyor gulmekten öldük boy boy resimlerini çektim onların şimdi oturduk çay muhabbet takılıyoruz 1 2 saate yalnız kalıcam ama malesef :)
1,490,796 soru
24,363,483 cevap
347,311 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın