0 oy
862 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Arkadaşlar ben açığım.  Ama çoğu kapalıdan da daha kapalıyım.  Dar pantolan giyinmem kısa kolla dışarı çıkmam falan.  Bazen içimden kapanmak geliyo ama bisey bana engel oluyo . Yapamayacagimdan korkuyorum . 

Ben hep acıktım eşim de kayinvalidem de açık olarak gördüler .  Şimdi de kaynanam durup durup iki beben oldu artık kapan ne zaman kapacan kapa  artik başını deyip duruyo . 

Bazen içimden  de geliyo ama sanki kapanirsam Allah rızası için değil de kaynanam istediği için kapanmış gibi olacam.

Bi kaç gün önce alışverişe gidecektik . Eşime kabanı uzun alacam kapanirsam dedim . Oda ben seni böyle beğendim boşver herkes ne derse desin dedi . 

Kafam daha çok karıştı 

23 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hiç kimse için kapanmadım abim hep kapan çok yakışır sana derdi ben böyle iyiyim içimden gelmiyor derdim herşey biranda oldu ve kapandım önceleri şal kap pantolon felan giyiyordum sonra asıl tesettürün bu olmadığını idrak ettim Medine ipeği ve ferace giymeye başladım Allah'a çok şükür sonra evlendim eşim beni öyle gördü beğendi ama ailesi açıktı bana sürekli daha açık renkler giyebilirsin daha gençsin gibi konuşmaları oluyordu ben kimsenin açıklığına laf etmem kimse de benim kapalılığıma kıyafetime laf edemez ben Allah için örtündüm mezara benimle kimse gelmeyeceğine göre hiç kimse benim giyimime karışamaz dedim bu konuda asla taviz vermedim vermemde. Rabbim herkese hakkıyla kapanmayı nasip etsin o bu şu kapan demiş boş insanın içinden gelecek bu duygu bu aşk ve hiç kimse için değil yalnızca ALLAH için olacak.. 
-Reklam-
0 oy
(1,134 puan) tarafından
Ne eşinin dediği ne kaynananın dediği bunu içinden gelerek gönlünden gelerek allah rızası için yapman lazım o zaman tam manasıyla kapanmış olucaksin kalbinin sesini dinle 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 306 göst.
12 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Elvinimm21 (1,264 puan) tarafından soruldu

411,726 soru

12,394,604 cevap

44,070 kullanıcı

Kategoriler

...