0 oy
793 göst.
Diğer kategorisinde (1,791 puan) tarafından
Oğlum 4 yaşında sabah erkenden uyanır gün içinde hep koşturur asla oturup oyuna dalma TV izleme gibi huyları yoktur 5 dk oturur hemen yine başlar gece erken uyusun diye öğlen uykusunu bıraktım zaten zar zor uyutuyordum psikolojik olarak yıprandım bırakmak bana iyi geldi bi yüküm hafifledi derken gece geç uyumalar başladı sabahın köründe kalkar öğlen uykusu yok ve buna rağmen bu saatlere kadar uyanık bende anneme bahsettim çünkü yıprandım artık af edersiniz tuvalete bile girip çıkmam 10 sn kendimi unuttum aynaya bakınca korkar oldum deli insanlara benzemeye başladı tipim, her neyse anneme bahsettim demiştim annemde sipraktin kullan dedi annem yengemler falan hep bize kuzenlerime kullanirmis erken uyuyup buyuyelim diye istahta açtığı için, bende sıcak baktım çünkü oğlum aşırı zayıf iştah denen bişey yok bide bunun üzerine bunca hareket olunca bacakları çırpı gibi kaldı şimdi ben napsam kullansam mi bu ilacı zaten zararlı bişey değil eczacıya sorarak aldım zararı olsa reçetesiz satılmaz diye düşünüyorum akşamları erken uyuması ve iştahı açılması için bir yemek kaşığı versem mi kızlar kararsızım kullanan varsa bilgilendirsn kullanmayan da fikrini söylerse sevinirim

23 Cevaplar

0 oy
(6,684 puan) tarafından
Benim oglumde gun icinde surekli koşuşturur oylen uykusunu da birakti cokdan ama aksam 9bucuk 10gibi uyur..uzandigi an uykuya dalar..

Napacaksin onunda simdi oynayan koşuştudan yaşi 
-Reklam-
0 oy
(477 puan) tarafından
Benim kizim 3 gün  sonra 3 yasina gircek 2.5 yaşından berri gündüz hic uyumuyo gece de en erken 11 de yatiyo benin kizim da aşırı hareketli hic durmaz  sabahtan aksama sadece 2 dilim  ekmek 1 yumurta yiyo zar zor okadar ama ilac düşünmedim sende düşünme o ilaclar bağımlılık yapiyo bir süre sonra o ilaç olmadan hic uyumaz
0 oy
(3,212 puan) tarafından
Ben olsam vermezdim 4 yaş oldukça büyük bir yaş tepki olmalı bu davranışları oturup nerede hata yaptığını düşünmelisin. Her sabah erkenden uyandırmalısın. Sonuçta ne olursa olsun böbreklerine zarar verecek birşey sırf rahatın için vereceksin. O zamana kadar uyku sorununu çözmüş olması gerekirdi belki başka bi problemi vardır.  Annenler ablanlar kuzenlerin bilmem kim hata yapmış diye aynı hataya düşmek bu devirde olacak şey değil. 
(1,791 puan) tarafından
Yazdıklarımı dikkatlice okur musun çocuğumu uyutup kahve keyfi yapmak istiyorum yazmadım orda !!! Çocuğum uyumuyor gece yarısı uyanıp anne bacaklarım ağrıyor diye ağlıyo bağıra bağıra iki lokma yemek yemiyor zorla yediriyorum öğlen uyumadigi halde gece 1de zorla yatırıyorum ben uğraşmadan kendi kendine asla uyumaz sabah eder geceyi? Keyfim için olduğunu nerden çıkardın onu anlamadım ???
(3,212 puan) tarafından
Doktora neden götürmuyorsun? Belki bir sağlık sorunu yada psikolojik problemi vardır! Keyif yapacaksın demedim zaten rahatın için bunu yapma dedim  sebebi senin davranışların yada bir sağlık sorunu olabilir dedim sebebini bul dedim bence sen daha sakin olup dikkatlice okumalısın. 4 yaş grubu öğretmeniyim artık bebek değil çocuğun uyku problemi de normal bişey değil o yaşta.

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 1,571 göst.
0 oy
3 cevap 162 göst.
0 oy
10 cevap 300 göst.
27 Nisan 2022 Diğer kategorisinde & Madamcoco & (2,198 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 182 göst.
21 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Meryem0123 (1,935 puan) tarafından soruldu

410,588 soru