Oğlum 4 yaşında sabah erkenden uyanır gün içinde hep koşturur asla oturup oyuna dalma TV izleme gibi huyları yoktur 5 dk oturur hemen yine başlar gece erken uyusun diye öğlen uykusunu bıraktım zaten zar zor uyutuyordum psikolojik olarak yıprandım bırakmak bana iyi geldi bi yüküm hafifledi derken gece geç uyumalar başladı sabahın köründe kalkar öğlen uykusu yok ve buna rağmen bu saatlere kadar uyanık bende anneme bahsettim çünkü yıprandım artık af edersiniz tuvalete bile girip çıkmam 10 sn kendimi unuttum aynaya bakınca korkar oldum deli insanlara benzemeye başladı tipim, her neyse anneme bahsettim demiştim annemde sipraktin kullan dedi annem yengemler falan hep bize kuzenlerime kullanirmis erken uyuyup buyuyelim diye istahta açtığı için, bende sıcak baktım çünkü oğlum aşırı zayıf iştah denen bişey yok bide bunun üzerine bunca hareket olunca bacakları çırpı gibi kaldı şimdi ben napsam kullansam mi bu ilacı zaten zararlı bişey değil eczacıya sorarak aldım zararı olsa reçetesiz satılmaz diye düşünüyorum akşamları erken uyuması ve iştahı açılması için bir yemek kaşığı versem mi kızlar kararsızım kullanan varsa bilgilendirsn kullanmayan da fikrini söylerse sevinirim