0 oy
881 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar 5 aylık oglum var geciktim test yaptim hamile cıkti doktora gittik kese görünmüyo ama kan testine bakarsak kesin hamilesin haftaya gel yine bakalm dedi napcam ben ikisine bir nasil bakıcam esim uzman cavus bilmedigim bi sehirde tek basımayım yardımcı olabilecek kimsem yok napmalıyım benim gibi olupta zorluk cekmeyen oldu mu üstelik sezeryan dogum yapmistim 

25 Cevaplar

0 oy
tarafından
Napabilsn ki canım dogurcan artık :) 
-Reklam-
0 oy
(247 puan) tarafından
Hic uzulme gercekten Allah sabir da kolaylikta veriyo ne guzel işte  ikisi beraber buyur cok ara verdigin zamn daha zor oluyo emin ol allah gönlüne gore versin cnm
0 oy
(325 puan) tarafından
Korkulu rüyam 1 hafta önce rüyamda gördüm kendi eziuetim bir yana kızıma günahım geliyor böyle biraz kendine bebekligini yasasin
0 oy
(2,923 puan) tarafından

Canım Rabbim o gücü sende görmüski bunu sana nasip etmis dua et hiçbirsey olmaz Allahın izniyle. Benimde 2 bucuk aylik kizim var sezeryan oldum olursa napalım nasip :)

0 oy
(1,453 puan) tarafından
elbette zor olur ama rabbim vermis zaten 5 aylık olan 1 yaşına gelmiş olur sen dogum yapınca rabbim kolaylığını verir insalah 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 69 göst.
23 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Muaz (7 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,422 soru

23,693,446 cevap

311,135 kullanıcı

...