0 oy
696 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (81 puan) tarafından
Kzlar evm 2+1.Kucuk odamda oturuyorm soba kurdum kis geldi diye.Fakat rahat degilim burdaki cekyatta.Misafr odasi bos suan bi yandan diyorumki batarsa batsin yaz gelnce yikanir temizlenir oraya gecmek istyorum orasi buyuk.Bi yandan bu kucuk tarafta otur orasi batmasn diorm sobada  dolayi.Akil verirmsiniz 

31 Cevaplar

0 oy
(303 puan) tarafından
Bizde senn gibi küçük odada oturuyordur eşimde sorguladı kendini yahuu birtek misafiremi özel kalk kalk dedi ünite küçük odada ama kucakladı tvyi misafr odasına taşıdı orası biraz daha sıcak oluyor bebişte rahat edemiyor beşikte diye gittik koltuklarıda birlştirdikk ohhh misa gibi oldu nasılsa gelen giden yok kış pandemi varrr kullaan gitsn halı mı kirlendi yıkatttırırsın koltuk mu kirlendi yıkattr gitsn ne kadar yaşıyacağımz belli değlken ne varda kullanmicam kirlenmeeeeeek güzeldirrrr hayattt güzell bütün misafrlk tabak çanaklarıda sen kullan sizden daha özel güzel kmseckler yok :) 
(81 puan) tarafından
Vala cok icime sindi yazdiklariniz cok dogru bende esin gibi dun kendimi sorguladm bos duruyor bende  kiymetlimi diye sobami oraya kurcam buyuk en azindan ferah
(303 puan) tarafından
Aynen canım öyle yap otur rahat rahatt senden daha değerli değl o koltuklarında hakkını verin :)
-Reklam-
0 oy
(114 puan) tarafından
Misafir odamız yok sadece bir oturma odası var 
0 oy
(85 puan) tarafından
Küçüklüğümü hatırladım :) kapı kitlenirdi bi de bizde. Misafir den misafire açılırdı o kapı. Tee Allahım ya. Kendi evimizde bir odayı misafire tahsis etmişiz resmen , sanarsın hergün Misafir geliyor :))

Bende misafir odası yapmadım evim 2+1.  Gelen benle aynı yere otursun ki şu süreçte kimse gelmesin zaten. 
0 oy
tarafından
Ben sadece salon takımı aldım yayla gibi salonda oturdum hep hiç küçücük odaya kendimi çocuğumu sıkıştıramam afedersin benim totom sığmaz öyle küçük odaya ruhum daralır. Bence sen de salona geç senden kıymetli mi koltuk takımı
(81 puan) tarafından
Suan hamileym bende oyle dusunuyorm benden cocugumdan kiymetlimi olcak diye haklsin canm
0 oy
(53 puan) tarafından

Bak bi oku cnm benim........

image

(81 puan) tarafından
Bravo  coook dogru
0 oy
(1,772 puan) tarafından
Yarının garantisi yok eşya kullanmak için otur gitsin misafir senden daha mı degerli
0 oy
(1,860 puan) tarafından
Misafir odası diye bir odam yok tek salon var ben de misafir de oradayız, evimde hiç bişeyi misafir olarak ayırmıyorum zaten(tabak çanak VS). Bana anlamsız geliyor gereksiz, 
0 oy
(1,077 puan) tarafından
Millet benden değerli değil diyerek sevdiğim herşeyi kullanırım asla öyle kenarda dursun demem, sakınmam. Bence geçin oturun..
0 oy
tarafından
Benim misafirim çok olduğu için misafir odam var yoksa bende kullanmam 
0 oy
(3,898 puan) tarafından
Kizz misafir odasi mi kaldi..elalem icin yasamayi bırakın artık..biz herkesten kiymetliyiz yani ben öyle düşünüyorum.. oyuzden git otur bosver elalemi
0 oy
(7,150 puan) tarafından
4+1 evde oturuyorum hiç gerek duymadım misafir odasına. Oturma salonum da misafir odası gibi geniş ve mobilyalarım da tam misafir odası mobilyası gibi koltuklarım cok büyük ve geniş 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 354 göst.
1 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 110 göst.
5 Haziran 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Ruyam34 (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 66 göst.
27 Mart 2024 Kültür-Sanat kategorisinde Bbttnnmm (335 puan) tarafından soruldu
+1 oy
71 cevap 1,506 göst.
14 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Cansuu54 (16 puan) tarafından soruldu

412,577 soru

12,421,491 cevap

45,247 kullanıcı

Kategoriler

...