0 oy
3,097 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
tarafından yeniden gösterildi

Dogum gunum yaklasiyor eşim hediye olarak alacakmis sen istedigini sec sepete ekle alayim dedi ben secemedim bi turlu hangisi sizce kizlar 

image

image

image

image

81 Cevaplar

0 oy
tarafından

Pierre cardinin çantaları çok güzel ve garantili tavsiye ederim büyük olması avantaj bence.

Sanki para linç edenlerin cebinden çıkıyor agahgsfaga
-Reklam-
0 oy
tarafından
Birinci güzel sadece 
0 oy
(526 puan) tarafından
Zenginin parası fakirin çenesini yorar derler. Bizim gibiler o çanta parasina elektrik su dogalgaz oduyor :) ahh dunya ah herkes eşit değil malesef..
0 oy
(1,730 puan) tarafından
Kadın kadının neden düşmanı gibi davranıyor anlamıyorum. İnsanların hayatlarına böyle müdahale etmek de nedir?  Kadın isterse 300 tl ye isterse 3000 tl ye çanta alır. Bundan kime ne? 
0 oy
tarafından

3'üde çok güzel ama bnm en çok beğendiğim ilk baştaki sondaki de güzel rengi fln cnm güle güle kullan şimdiden:)

tarafından
4 tane varmış Bn 3 tane gördüm cnm k.bakma ama bnce güzeller ya senin içine sindiyse gerisini boş ver
0 oy
(12,269 puan) tarafından

Kız bunlar niye bukadar pahalı :dizzy: 

Ben beğenmedim vallahi yalan yok 

Kuzu sen bu paraya iki tane hemide çok kaliteli alirisn bunları alma bence

0 oy
tarafından
düzenlendi

1. Çok güzel cnm. Sen 3. 'yu almışsın oda çok güzel güle güle kullan ❤❤☺️

Hahahh. Yorumları okudum insanların alacakları şeylerin fiyatları konuşmadıkları kalmıştı onuda yaptılar:D neyse en iyisi ben uzaklaşayim
0 oy
tarafından

Genelde sırt çantası takarım ama 2. Olana bayıldım:angel:

0 oy
tarafından
hiç biri malesef,bedava verseler takmam
tarafından
klasik şeylerden hoşlanmıyorum.genelde spor tarzı giyinirim çantalarımda öyle bu kadar zevksiz olmadım hiç
tarafından
yorum almak için sormuşsun bende yorum yapıyorum eleştiriye açık değilsen paylaşmasaydın kuzum fikrimi söyledim sadece sakin ol☺
0 oy
tarafından

Ula bu yorumlar neeeeeee? :dddd 

Aşkım zevkler ve renkler tartışılmaz, ben de beğenmedim açıkçası. Güle güle kullan yavru kuşum, bu arada çantaların fiyatı bunları niye germiş? :DDddd 

tarafından
Amannnn boşver yavrum, eli olan boş yorum yazıyor :D
tarafından
Uyuyor ama uyanıyor, üstelik hep de akşam 8 9 gibi uyutuyorum. Bu akşam 10 da uyudu 3 de uyandı ve şuan sallıyorum, uyusa da balkona kaçıp hava alıp gelsem ve sonra zıbarsam ne güzel olurdu :D
tarafından
Hahahahahahaha ya kıyamam onaaa :D
0 oy
tarafından

En çok ucuncuyu begendim yani benim zevkim  ayrıca rengide çok güzel eğer siyah olsaydı kendini gostermezdi. 

En sondaki kaba duruyor diğerleri o kadar kendini göstermiyor Ama üçüncü herşeyle uyum saglayabilir yani ben olsam onu alırım mutlu yıllar canım benim

Bir dahaki bu tarz sorularda fiyatları kapat canım. 
Salataya maydonoz olanlar değil gerçekten zevkten ve çantadan anlayan kişiler cevap versin daha uygun olur canım 
0 oy
(3,568 puan) tarafından
Birincisi güzel canım aldırma sen yorumlara kedi erisemedigi ciğere mindar der hesabı zamanında bende penti den pijama beğenmiştim onu attım bana da demedikleri kalmamıştı herkes imkanı boyutunda alışveriş yapabilir kaldı ki sen pahalı mı ucuzmu dememissin 
(3,568 puan) tarafından
Aynen öyle canım boşver
0 oy
(5,946 puan) tarafından
Canım hiç birini  beğenemedin  yasin  kaç  bilmiyorum  ama biraz  yaşlı  işi  yaşın  küçükse  daha  spor  cantalara bak  derim  
(5,946 puan) tarafından
İyi günlerde  kullan canım
0 oy
tarafından
Üstüne ekle gram altin al kız şaka şaka bence 1. Güzel:))))
0 oy
tarafından
Çantaların hepsi hoş ve cidden pahalı bencede israf canım bu kada para vermek ama herkesin kendi tercihi, 2. 'yi daha çok beğendim kararını vermişsindir sen çoktan zaten.

Eşin az çok biliyordur sanırım zevkini sana sormadan alsa supriz olurdu yani hediye ya o yüzden söylüyorum. 
tarafından
Hm o zaman böylesi daha mantıklı
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Bem 2 yi begendim kız bitane de bana alsana :D çanta çanta olalı böyle tartışma görmedi demet akalının çantaları bile böyle tartışılmadı ahahah
tarafından
He valla ben de yorumları okuyorum :) isteyen istediğini alır neden bu kadar takılmışlar anlamadım bende :D
(25,196 puan) tarafından
Hahaha bende kocanın parasına laf ediyom banada alsana kız :D sanki milletten para istedin öyle yazmışlar anaamm ben burdaki insanlar gibi insam görmedim vallahi hayatım da da yok iyi ki yok yoksa nasıl yaşanır :D
tarafından
Kim ne yorum yaparsa yapsın bosver, bi tane de ona alıyım demen bence kırıcı canım böyle demen. Biliyodun yani bu kadar yorum eleştiri geleceğini :D
0 oy
(5,936 puan) tarafından
1.cantanin aynısından var bende de kucuk ama kullanışlı 1 ve 3 güzel canim
(5,936 puan) tarafından
Yok kuzum hic solma olmadi derisi de kalkmadı ama bende 2 ay önce aldım zaten güle güle kullan canım.
0 oy
(565 puan) tarafından
Kimsenin neye ne kadar para verdiğine karışmak doğru değil ancak yeni doğacak çocuğunun eksiklerini alamayan burda yardım isteyen insanların olduğu bir platformda böyle bi soru sormak hiç doğru değil herkesin alım gücü farklı keşke fiyat bölümlerini kesseydiniz ve yalnızca çantaları görseydik o zaman insanlar size gerçek fikirlerini söylerlerdi hoşunuza gitmeyecek cevaplarla da karşılaşmazdınız 
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Allah herkesin evine huzur mutluluk versin inşallah... Ne bileyim ya nasip kısmet işte gözüm eşyada kıyafette değil de , işte hayat şartları kimi ikinci el klima alabilmek için doğumdan gelicek 400 u bekler kimi kargodan gelicek 400 Luk çantayı... Güle güle kullan inslalah...

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 438 göst.
1 Aralık 2022 Diğer kategorisinde HASRETiM160121 (2,298 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 229 göst.
16 Kasım 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde 16hurrem&02 (194 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 1,022 göst.
9 Nisan 2019 Alışveriş-Hediye kategorisinde laraberk (493 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 167 göst.

410,138 soru

12,332,072 cevap

39,254 kullanıcı

Kategoriler

...