0 oy
1,233 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
yeniden gösterildi
Yarina misafirim var bana ana yemek böyle ortaya meze gibi ufak tefek  seylerin tarifi verir misiniz ? 

21 Cevaplar

0 oy
tarafından
Burda ufak bir tarif yada öneri soruyorsun dünya laf ediyorlar korona var diye benim evim cadde kenarı inanın herkes sokakta az önce dışarı çıktım insanların tamamı disardalar ve kimsenin dışarı cikmiyorum demesinede inanmıyorum açıkcası herkesin aklı var fikri var post açan kişide biliyor korona olduğunu 

Menüde 

Yayla çorbası

Lahana sarma 

Kiymali börek 

Turşu varsa eğer 

Salata 

İslim kebabi 

Pirinç pilavı 

Revani yada 

Haşhaşlı tatlı olabilir 
tarafından
Oyle canim ama kimseye anlatamıyorum bunu ya bunu bende biliyorum esi benim babmla ayni yerde ve cok guvenli bir yer bililene bir fabrikada çalışiliyor.
6 aylik bebekleri var zaten cok dikkatliler gorumcem bic bir yere çıkmıyor daha ilk defa evime gelicek onun icjn boyle yazdim yoksa yapardim kuru fasulye pilav tamamdi onemli gordugum icjn boyle zaten cok yanlis dusunuyolar ve sukur ki bizim oldugumuz şehirde oyle cok yok azalıyor ve insanlar dikkat ediyolar bizjm burada...
Sadece dis ulkeye acik diye biraz tehlike ve ist yakın ondan gidip gelme istanbuldan cok oluyo..

Tarifin icin tesekkur ederim :))
tarafından
Anlamadığım nokta bu zaten bimde a101 de  indirim var herkes orda tıklım tıklım sanki orda virüs yok o zaman bimden bunları aldım diyenlerede diyelim korona var otur diye fır fır market AVM gezerken virüs yok misafir var diyene virüs var
tarafından
Aynen oyle ya trendyolda bussur kargo geliyor genelde istanbulda bunlar istanbul da cok var nereden biliyolar oradan gelmeyeceğini cok bilincsizler bence
-Reklam-

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,493,185 soru

24,397,682 cevap

349,880 kullanıcı

...