0 oy
1,275 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (682 puan) tarafından
Allah bildiği gibi yapsın onları annemi babamı nefret doluyum onlara karşı hakkımı helal etmiyorum birgün sahip çıkmadılar birgün cebime 1 TL bile koymadılar oraya gittiğimde yediğim lokma gözlerine battılwr eşimle tartışsam gitmek istesem gidecek Bi baba evin yok arkamda duracak Bi ailem yok beni resmen sastıloar başlık paramı alıp hepsini yediler gelin olduğumda Bi parça elbisem bile yoktu hakkımı helal etmiyorum gençliğim onlar yüzünden bitti Allah babamı ıslah etsin gerçekten insanlara bakıyorum aileleri sahip çıkıyor ben çok kıskanıyorum sadece sevgi şevlat istiyorum ama ikisininde gözü paradan başka bişi görmüyor neden benim babam böyle neden annem böyle 

23 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ah güzelim ah ne zaman anlayacaksın bu dünyada bir sıfır geriden başlayıp çok güçlü olman gerektiğini bende anne babasız hatta onlar yüzünden hayatım zindan geçti hicbirseyim yasayamadim güzel olan herşeyi elimden aldılar üstüne sorunlarıyla hep ben uğraştım küçük yaşta yapmadığım kalmadı sonra ben naptın hepsini hayatımdan çıkardım içim acıya acıya nereye kadar dedim ve şuan eşim çocuğum dan başka kimsem yok ve neyi öğrendim biliyomusun duygularımı kontrol etmeyi artık gerek görmedikleri hicbisy takmıyorum hicbisy umursamiyorum hiç bisy beni kahretmiyor artık okadar alıştım ki sorunlara sağlığın yerinde olunca hiç sorun görmüyor gözüm 
(682 puan) tarafından
Allaha havale ediyorum onları
-Reklam-
0 oy
tarafından

Allah yardımcın olsun 

İşte herkes anne baba olamıyor doğurmak yetmiyor annelik için.. !

(682 puan) tarafından
Kesinlikle :(

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 340 göst.
10 Haziran 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 140 göst.
+1 oy
7 cevap 297 göst.
+1 oy
3 cevap 206 göst.