0 oy
898 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Çocuk rızkıyla gelir derler gerçekten öylemi size rızkıyla geldimi ? 

36 Cevaplar

0 oy
tarafından
Evet çok şükür öyle oldu eşimle anlasamazdik kavga gürültü istediğimi almazdı evr bişey almazdı beni umursamazdi ama kızımız oldu çok şükür biraz düzeldi artık evimizin eksiğini fazlasıyla ben istemeden alir
-Reklam-
0 oy
(2,071 puan) tarafından
Evet kesinlikle öyle doğumuma bir hafta kala pandemiden 1000 TL yattı aylardır sonuçlanmayan şey doğuma bir hafta kala sonuçlandı bebeğimin eksiklerini aldım bebeğim doğdu emmedi ayda 500 TL mama masrafı oluyordu normalde aylık o kadar para arttiramazken aylardır ona mama alabiliyorum bebek kendi rızkı ile geliyor buna inanıyorum ben
0 oy
(1,340 puan) tarafından
Sana şunu diyim eşim 3 kez ehliyet sınavina girdi biz nişanliyken ve ilk evliyken beceremedi hep kaldi cocuk doğdu sinavlara çocuk icin girdi hani araba lazim olur hasta filan olur die tek seferde gecti sınavi arabayi hemen 1 gunde aldi cepte 5 kuruş yokken ve çocuk olmadan once aylık 750 tl taksidimiz vardi ama 5 kuruş kenara atamazdik para yetmezdi şimdi çOcuk oldu aylık 1700 odememiz var ama çocuk için kenara birikim yapıyoruz altin alıyoruz eşimin maaş ayni zam olmadi ama resmen para bereketlendi
0 oy
(138,328 puan) tarafından
Esim ev yaptirdiydi bize elde avucta bisi kalmadi evi dosedik ama dogru duzgun bisi yok 1 tane temcere 6 kaşık 6 catal snr baby boyum dogdu rabbim bi bolluk bi bereket verdi herseyi aldik valla
0 oy
(884 puan) tarafından
Gerçekten öyle canım.
0 oy
(592 puan) tarafından
Evet kesinlikle öyle Allah'ın mucizesi rızkı yla geliyor..Çok şükür hamdolsun Allah'a
0 oy
(1,086 puan) tarafından
Benimde tüm umudum bu şuan 2 ay var doğuma Doğumdan sonra yazın sonlarına doğru taşınacağız ama bulunduğumuz şehirde herkesin dini imanı para içi dökülen evlerin kiraları 1000 lira allah onları ıslah etsin inşallah 
0 oy
(13,626 puan) tarafından
Kesinlikle evet ben oğluma çok az takım aldım doğsun bı kucağıma alıyım da alırım dedim o kadar çok hediye kıyafet para altın geldi ki 1,5 yaşına kadar çok az kıyafet almışımdır
0 oy
tarafından
Aynen öyle benim hayatım da çok şey değişti bebiskomla 
0 oy
(4,302 puan) tarafından
Kesinlikle katılıyorum
0 oy
(5,869 puan) tarafından

Çok şükür elhamdulillah aç değiliz açıkta değiliz ❤️❤️❤️

0 oy
(11,969 puan) tarafından
Kesinlikle oyle cocuk berekettir. 
0 oy
(29,571 puan) tarafından

Evet çok şükür bal.kizim rizkiyla geldi

0 oy
(1,475 puan) tarafından
Inan var ya benim kızım Karnıma daha düştüğü gibi Allah'ım öyle güzel şeyler nasip etti ki Eşime  her yerden eşime iş geldi inanılmaz derecede işleri açıldı ve kızım 32 haftalık dünyaya geldi Allah'a şükürler olsun ki halen daha babasına iş gelmeye devam ediyor eşimde Hatta diyor ben bu kış cok iş var 

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 587 göst.
0 oy
4 cevap 301 göst.
16 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Bir ben (163 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 415 göst.
8 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 387 göst.
4 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu