0 oy
1,011 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar annemin bana hep bir nasihati vardır kızım evini kalktıktan sonra topla aniden bir misafirin gelir der kendisi sabah kalkar kalkmaz evi yatakları toplar hep derli topludur benim evimde çoğunlukla öyle ama bazen erkenden toparlayamıyorum kendime gelince topluyorum şimdi aklıma geldi birden biri gelse evime kendimi çok kötü hissederim utanırım :D

43 Cevaplar

0 oy
(7,120 puan) tarafından
Toplamakta  fayda var ama gelen de haber verin gelsin o zaman kusura bakmasın. Ev hali insanin ruh hali değişebiliyor. 
tarafından
Zaten habersiz gelmelerden nefret ediyorum
-Reklam-
0 oy
(5,213 puan) tarafından
ben heryeri geceden toplarım dağınık olmaz ama bebiş gelince nasıl olacak bende merak ediyorım :D
0 oy
(6,188 puan) tarafından
Şükür evim düzenli ama öyle bir şey olsa kapıyı açmak çünkü benim evime gelmeden önce haber vermesi gerekiyor belki müsait değil ya da evde yokum
0 oy
tarafından
Ev halidir daginikta olabilir.hic kafama takmam milleti
0 oy
tarafından
Evim her zaman temiz olur cnm hergun toplarım
0 oy
(577 puan) tarafından
Ben hemen evi topluyomus gibi yapıyorum süpürgeyi falan ortaya çıkarıyorum
0 oy
(1,784 puan) tarafından
Bi kere ben birden gelen misafiri hiç sevmem ve içeri de almam müsait değilsem kapıda sohbet ederim gıcığına oda arasaydı herkeste telefon var.Bana sadece kocam çocuğum ailem çatkapı gelebilir. Herkes haddini bilecek u len
0 oy
(95 puan) tarafından
Normalde çok düzenliyimdir ama bebekle çok zor valla gelcek misafir anlayışlı olsun demin topladım mutfağı çekmeceden almış kakaoyu heryere  dökmüş:(ama oksun o benim canım sildim süpürdüm napıyım
0 oy
tarafından
Dağınık rahat edemem akşamdan toplarım eşime de derim dağınık bırakma diye. Dağınıklığa tahammülüm yok dağıttıktan sonra hemen toplama derdinde olurum
0 oy
(13,688 puan) tarafından
Bana canım kanım olmayan gelemez gelen de gerekirse oyuncağın üzerinden atlar benle girer mutfağı toplar kahvemizi yapar otururuz 
0 oy
tarafından
Ben geceden toplarım hiç bişey bırakmam sabahta temizlik yapar otururum :) öyle aliştim valla
0 oy
(2,827 puan) tarafından

Ahaa siçtik derdim :D

0 oy
tarafından
Evet kotu hisseserim yani ama misafirde haberis gelmemeli
0 oy
(7,622 puan) tarafından
Davetsiz misafirlerden hoşlanmıyorum kendimde gidip kimsenin kapısına çat kapi geldim demem bunun görenekle alakali olduğunu düşünüyorum o yüzden anlayışlı kisileri cevrenizde biriktirin derim...
0 oy
(598 puan) tarafından
Nie utanayim aramadan pat diye gelenler utansın:))
0 oy
(925 puan) tarafından
Benim evim genelde dağınık tır beğenmeyen evimize gelmez kimseyi zorla cagirmiyorum üç çocuk 80 metre kare ev ne b kalıyorlar ki önce çocukları doyururum gelen olunca hiç utanmam herkez kendi evine baksın sonra bana evin dağınık desin eşim zaten herkeze dedi benim evim dağınık olur istemeyen gelmesin çocuklu ev çocuklar dışarı çıkmıyor ben serbest bırakıyorum Gül önce çocuklarımıza bakacak yetismezse gelince ben yaprim dedi kaynanamgil felan ağızlarını acamazlar genelde onlar gelir ben konu komşu almam eve 
0 oy
(4,958 puan) tarafından
Sadece soruyu okudum .. pandemi dönemi 1. Olarak msafir almam eve .. pandemi yok dyelim ev hali herşey olablr hiç msait değilsem Cat kapı gelene açmam kapıyı hahha
0 oy
tarafından
Ben oglumu gece uykusuna 9 da yatirip evi toparlayip temizleyip oyle yatıyorum sabah kalktigimda bisi yapmiyorum direk kahvalti yapiyoruz ama kalkar kalkmaz elimi yüzümü yikar yatagimi sonra oglumun besigini toplarim sonrasu zaten aksama kadar oyuncak topla dagit la geciyo ☺️
0 oy
tarafından
Evi hergun temizliyorum eğer kirli olursa 1 oturma odası bı de misafir odası var 2 sinden birini kullanıyoruz bı odayı hiç kullanmıyorum misafir geldiği zamn her iki odayı da temiz bulur çocuk emzirmeye yatırmaya falan diğer odaya gider mesala ya da kalabalık olduğunda kızlı erkekli ayrı odalarda otururuz diye evi her zman temiz tutarım
0 oy
(627 puan) tarafından
Komşum gelmişti banyodaym demiştim ben seni aricam gel 5 cayjna

İlgili sorular

+2 oy
26 cevap 439 göst.
10 Şubat 2025 Diğer kategorisinde M.h.2606mt (143 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 154 göst.
0 oy
4 cevap 337 göst.
17 Şubat 2020 Diğer kategorisinde İlla (1,201 puan) tarafından soruldu