0 oy
1,640 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Az önce post açmıştım eşim ve annem diye eşim mesaj atmış anneme anne bizim parayı ne zaman vereceksin ona göre ev planı yapıyoruz yazmış annem aradi bissürü laf saydı boşanıp gel yada bizi sil dedi ne yapacağımı şaşırdım 8 aylık bebeğim var bı yanda anam bı yanda eşim 

25 Cevaplar

0 oy
tarafından
Böyle birşey olabilir mi ya sen kocanı seviyor musun canım annen bi hatasını görüp dediyse ki ozaman bile boşan gel demek yerine çocuğunuz var orta yolu bulalım demesi lazım hadi seni geçtim torununun vebaline nasıl girecek babasından ayırıp ki hoş durduk yere boşasan adam çocuğu sana niye versin ben olsam kocam anası için beni boşasa ölürümde vermem çocuğumu yani bence için rahat olsun annen haksız kocanla mutluysan hiç bir şekilde takma 
tarafından
Kocamı çok seviyorum çokta iyiyiz ama başkaları huzur koymuyor işte ne yapayım derken gideyimmi diye sormadım nasıl aralarini bulurum diye sordun
tarafından
Canım benim valla evin huzuru herşeyden önemli ama anne de bir yere kadar tamam insan üzülüyor ama yani siz ona birşey yapmamışsınız ki için rahat olsun sen annenle konuş anne ben çocuğumu niye babasız bırakayım kocamı seviyorum falan de yani seni de seviyorum böyle yaparak beni Üzüyorsun sadece de anne yüreği en fazla biraz trip atar sonra hak verir inşallah sana
tarafından
Anladım canım zaten ben annen için dedim gideceğini sandığım için değil annenin böyle düşünmesi gerekir anlamında
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eşin bir şey dememiş ki zavallı sadece sormuş ya annen de baya abartmış yazık anneni dinleme zamanla barışır yine ne diye yuvanı yıkacaksın ya 
tarafından
Çok abrtto ve inat etti
tarafından
Aynn ama büyütecek bir şey yok yorumlarda eşim çok iyi demişsin boşver anneni seni seviyorsa zaten barışır sonra kocanı ne diye bırakacaksın ya çok abartmış annen ama aşırı ve tuhaf şekilde abartmış
0 oy
(46 puan) tarafından
ole aileler varki mumla aratiyo kocayi ne olursa olsun eskisi gbi olmuyo hele cocuk varsa buyuk bi olayin yoksa asla bosanma derim cile cekilmeden sefa surulmuyo malesef 
tarafından
Sağol
0 oy
tarafından
Annen parayı vermek zorunda neden seni boşatma yuvani bozma peşinde annene kulak asma
tarafından
Öyle yapacağım
0 oy
(7,041 puan) tarafından
Sakın boşanma önceki postunda demişsin eşim çok iyi o zaman sakın boşanma
tarafından
Evet öyle yapacağım zaten
(7,041 puan) tarafından
Kesinlikle

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 382 göst.
10 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 961 göst.
5 Şubat 2020 Aile & Aşk kategorisinde ꧁❦✳GüLbahaR✳❦꧂ (3,615 puan) tarafından soruldu
+9 oy
24 cevap 1,576 göst.
12 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
28 cevap 2,374 göst.

Kategoriler

1,511,868 soru

24,661,918 cevap

366,784 kullanıcı

...