0 oy
1,233 göst.
Diğer kategorisinde (157 puan) tarafından

Anneler bu bez bana 4 gün yetiyor:) babamız 4 güne bı bez alıyor adama gına geldi artık:) siz kaç günde bitiriyorsunuz

image

55 Cevaplar

0 oy
tarafından

Oooo sürekli mi büyük tuvaletini yapıyo benimki 3 aylık olacak en az 4 kez değiştiriyorum bilemedin hadi 5 olsun günde sen çok fazla kullanıyosun bence yazık günah bence 

(157 puan) tarafından
Evet emdikçe yapıyor diyorum ya çok emiyor işte belli bı emme saatimiz yok dakka başına emer
tarafından
Hımmm anladım da kızz çok, fazla sanki bi doktora mı götürsen boyna ne sıçmasıymış buu cimcime
-Reklam-
0 oy
tarafından
1 ay gidiyor
0 oy
tarafından
Sen naptın bacım şaka mı yapiyon günde kaç kez değiştiriyorsun altını bence bu bez ya size yaramadı yada siz bez değiştirmeyi huy edinmissiniz bizim aldigimiz bez 26 li falan ama bir paket 10-15 gün gidiyor valla daha hiç kızımın pişik olduğunu da bilmem hergun de yapar büyük çişini küçük çişini ama 26 li paket kullandığımız halde valla 10-15 gün gidiyor
(157 puan) tarafından
Valla çok yapıyor büyük tuvaletini sürekli emiyor ondan mı çıkıyor acaba
tarafından
Bebeğin kaç kilo ki yani yapsa ne kadar yapabilirki yorumlara baktım herkes sok olmus yani kimsede ben de senin kadar kullanıyorum dememiş bence bezinizi ya değiştirin yada iyice dolmadan değiştirme küçük çiş falan pişik yapmaz
0 oy
tarafından
Günlük 6 7 kere degisiyorum  15 cok kiz 
0 oy
(1,698 puan) tarafından
Yok artık verdiğiniz paraya yazık valla ne diyim 
0 oy
(7,816 puan) tarafından
Bence siz bir yerlerde yanlış yapıyorsunuz dört güne 60 bez çok çok fazla 
0 oy
(180 puan) tarafından
Kız ben bunu nerdeyse 1 aya yakın kullanıyorum ki günde 4 5 tane yani o kadar çok fazla primanin 70lisiji 1 aydan fazla kullanıyorum gecen sabaha zaten 1 bez oluyor 
0 oy
(1,454 puan) tarafından
Bezi tam dolmadan çıkarmanın anlamı yok gun de 15 kere filan bez alıyor sun galiba çok fazla bu kadar yapmazsi bi doktora danış 
0 oy
tarafından
60 tane bez 4 günde biter mi ay iflas bayrağını as bi daha 
0 oy
tarafından
4 gün mü ne ettin kardeş terini de bezle mi siliyon bana 1 ay gidiyor 
0 oy
tarafından
Yaptığın israftan başka bisy değil yazık verdiğiniz paraya çocuk her çiş yaptığında değiştirmeye gerek yok 2 saatte bir degistirsen yeter zaten buyudukce daha az yapar çiş kaka yapınca değiştir 
0 oy
(10,857 puan) tarafından
Bu bana 18 gün yeter sanırım
0 oy
(1,041 puan) tarafından
Kız yenidoğanda bile bu kadar değiştirmiyor. Oğlum bir hafta kuvezde kaldı 24 saatte 7 bez değiştiriyorlar. Bende sonrasında uzattım arayı günde 5 4 derken şimdi bir sabah takıyorum bir akşam. Çişini yaparsa hemen. Yazık bence bu kadar değiştirmene gerek yok
0 oy
tarafından
Kız bana en az 12 gün gider o
0 oy
tarafından
4 gunmu bana 1 ay gider hemen hemen 
0 oy
(5,132 puan) tarafından
Aynısını kullanıyorum 2 hafta gidiyor senin nasıl 4 gün oluyor
0 oy
(7,619 puan) tarafından
Sanırım terlediginde azicik ıslandığında degisiyorsun adam gına degil kalp krizi gecirmeli :)))cocuk gunde 15 kez yapmaz bile
0 oy
(800 puan) tarafından
Canım dortgun biraz az degilmi 60 bez için ben onbeş yirmi gün kullanırım bunu yazıktır kocana paranı böyle çok harcama bence 
0 oy
(20,673 puan) tarafından
O nasıl iş ya bu bize 2 3 hafta yeter yani seninki biraz sacma geldi bana günde kac bez aliyosun ben 3 4 yani en fazla
0 oy
tarafından
1 hafta en fazla  10 gün gidiyor sık sık değiştirdiği için bitiyor erkenden 

İlgili sorular

0 oy
47 cevap 894 göst.
7 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Eda06 (3,744 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 710 göst.
7 Ocak 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 182 göst.
11 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 341 göst.
17 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde EsleminAnnesi (3,101 puan) tarafından soruldu

412,750 soru

12,427,100 cevap

45,538 kullanıcı

Kategoriler

...