0 oy
989 göst.
Diğer kategorisinde (13,313 puan) tarafından
Ben çok kızarım koltuk tepesinde uyur kalır daha doğrusu akşamdan uyur kalır ben yalnız otururum ama benim korkumdan yatağa da geçemez. Ben de gidip yatmam asla sabah bir fırça etabıyla güne başlarız bütün erkekler böyle mi? 

32 Cevaplar

0 oy
(5,031 puan) tarafından
20 yillik evliyim hic mi hic ayri yatmadım daha esimden once de yataga kesinlikle girmem
(13,313 puan) tarafından
En güzeli biz de koltuk tepesinde uyusa da asla bensiz gitmez
-Reklam-
0 oy
(1,461 puan) tarafından
Benimki gözlerinden uyku akar ama ben gitmeden gitmez ya git yat yorgunsun diyorum sen olmadan yatamam diyor birde yeni evlenirken de yatamıyordu yanımda biri var tuhaf geliyor bana diyordu şimdi ise ben gitmezsen gitmiyor
(13,313 puan) tarafından
:D alışmış en güzeli o aslında.
(1,461 puan) tarafından
Evet ben bu huyunu da çok seviyorum yaa ♥️
(13,313 puan) tarafından
Allah bozmasın ❤️
(1,461 puan) tarafından
Amin hepimizin canım Rabbim herkesin yuvasına sağlık huzur mutluluk nasip etsin inşallah
0 oy
(2,720 puan) tarafından
Bizimki derki kanepe daha rahatmis kuzum erindiginden kalkmazda ayni bnde tek otrurum cocuklarla
(13,313 puan) tarafından
:D napsın adam bahane arıyır
0 oy
(134,165 puan) tarafından
Benimkide yatak soguk  sen yat ısınsın ben oyle gelim der
(13,313 puan) tarafından
Elektrik battaniyesi tak Sevda :) ben öyle yaptım bir ara
0 oy
(2,521 puan) tarafından
Herzaman olmasada ara ara yapuo
(13,313 puan) tarafından
Bıraksam hergün koltuk tepesinde uyur ama beni bekler canım zaten geçmez bensiz ama kızdığımı bilir.
(2,521 puan) tarafından
Aynen cnm lozdogono biliosa iyi bazen benmkode sen git geliyorum der sinir olurum gel hadi die bazen uyuyakalrm bazende el ele tutusuruz birlikte gideriz korkarım cnku buara yapamıoruz bebelerden yorgun olup sızıyoruz isterse gelmesin kanıpede yatmak kotu
(13,313 puan) tarafından
Evet asla anamın evinde olmazsam yalnız yatamıyorum. Orada da arıyorum yoksa gerçi
0 oy
(6,684 puan) tarafından
Yataga bensiz girir ama bensiz uyumaz :) hep ben uyuturum işim olsa bile ya bekler yada gel beni uyut sora yaparsin der..asla bensiz uyumaz
(13,313 puan) tarafından
O da kız bebeği uyut kocayı uyut oh ne ala :)
0 oy
(107 puan) tarafından
Ben de benimkine ozel bi huy saniyodum hepsi oyleymis :D
(13,313 puan) tarafından
Yok ya hepsi böyleymiş baksana :D
0 oy
(14,164 puan) tarafından
İşimi bitirene kadar bekler uzunsa yardım eder uykum olmasa bile illa o yatağa gireceğim onunla aynı anda :D 
(13,313 puan) tarafından
Bizim de öyle ama koltuk sevdasından koparamadım adamı :) ne güzel yardım ediyor eline sağlık
0 oy
(215 puan) tarafından
Asla onsuz uyuyamam oda gider kanepede uyur cagirrim gel die dun gece ki gibi
(13,313 puan) tarafından
Hep aynı 5 defa çağırdım akşam
0 oy
(5,138 puan) tarafından
Hiç öyle takıntımız yok zaten adam yorgun argın geliyor 10 gibi yatıyor bazen benim de işlerim oluyor yada daha oturup dinlenmek istiyorum o gider yatar banada yatmıyormusun der gelirim birazdan derim ama gitmem :)
(13,313 puan) tarafından
Biz daha önce çalıştığımız için aynı anda yatıyorduk çalışmasam da evlendiğimizden beri ben uyuyamasam da yatarım onla dönerim yatakta.
0 oy
(7,126 puan) tarafından
Valla ben oglani alip gidiyorum yatmaya oda koltukta uyuya kaliyo uyaninca geliyor onunla mi ugrascam hadi gel yatagina yat diye diye omur gidiyor
(13,313 puan) tarafından
Öyle valla. Bizim yeni oldu ya bebek 4 aylık oğlan büyüsün ben de öyle yapcam :D
(7,126 puan) tarafından
18 aylik canim benimkide
(13,313 puan) tarafından
Allah bağışlasın

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 251 göst.
21 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Baldananne (297 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 180 göst.
3 Şubat 2024 Diğer kategorisinde kbrazhra (1,467 puan) tarafından soruldu
0 oy