Selam hanımlar. 14 haftalık hamileyim. Bu hafta da cok kötü griptim. Gebeliğim zor geciyo. Dün kayınvalidem geldi corba yaptı gitti sağolsun. Ama sonra buz dolabının boş olduğunu mu gördü naptı bilmiyorum ki alışverişe cıkacaktık zaten neyse aksamına görümcem eli kolu dolu geldi mutfak alısverisi yapmış. Hadi dedim neyse kayınvalidem gönderdi heralde. Bugün de eşim eli kolu dolu geldi dedi ki ablam alısveris yapmış bize dedi. Bende bi tuhaf oldum ne bu yani dedim nerden çıktı yani dedim muhtac gibi dedim. . Daha önce görmediğim için böyle bişeylerini ki kimseden de bişey istemem kolay kolay da kabul etmem yani. Çünkü öncesinde yaptıkları en ufacık şeyin bile cok lafını ettiler karsıma cıkardılar.
Haksız mıyım bilemiyorum. Zoruma gitti acıkcası biraz.
Eli kolu dolu gelmek sadece muhtaçlara mi yapılıyor. Bence senin ki öküz altında buzağı aramak. Bende kayinvalideme pazar market alışverişi yaparım götürürüm zaman zaman oda bana getirir hatta pazara çıkarken sorar evinde ne var ne yok ben herşey var dediğim halde bi sürü şey alır gelir muhtacliktan mi bu. Böyle düşünmen çok saçma
Kötu hissetmene gerek yok canim insan insana herzaman lazim hamilesin cikip alisveris yapamiyosundur alamiyorsundur diye nezaket göstermis o da hastayken sen gitsen boş görsen dolabini için rahat etmez.sende alirsin
Gayet düşünceli güzel bi davranış zoruna gitmesin ne insanlar var oğlu gelini açlıktan ölse bi ekmek alıp vermez çok şükir bnim kayınvalidemlerde öyle bi eksiğimi duysunlar yeterki kahınbabam her iş dönüşi arayıo sorar eksiğin var mı diye bnce öyle iyi.niyetli kayınvaliden görümcelerin olduğu için sevin. Neler okuyoruz burda
Ne guzel yapsalar bi dert yapmasalar 2 dert ne olacakcnm allah razi olsun demen lazim
Canim kusura bakma ama yanlis düsünüyorsun çünkü ortada kotu bir niyet veya artniyet olsa kaynanan bunu gozune soka soka yapardi bence tamamen iyi niyetinden yapmis ayrica seni utandirmamak icinde kiziyla gondermis bence sen hamile oldugun icin biraz fazla alinmissin :))
Tamah etmem minnet etmem gibi sözler çok tehlikeli düşmez kalkmaz bir Allah döner dolaşır muhtaç olur insan kibir gibi geldi maalesef sözleriniz bana belki ben yanlış yorumluyorumdur ama dilden çıkan başa geliyor çok kere yaşadım
Allah razı olsun canım onlardan kalbini bozma düşünmeleri yeter
1,492,781 soru
24,391,283 cevap
349,309 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın