0 oy
965 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Arkadaşlar Bu saat olmuş duvara çivi çaakıyorlar siz olsanız ne yapardınız

34 Cevaplar

0 oy
tarafından
Oooo o ne ki bu saat olmuş tepemizde tepinen komşumuz var 
tarafından
Ah Ne diyeyim millet gamsız
tarafından
Terbiyesiz kuzum ben sabah süpürge açmam öğleni beklerim kimse rahatsız olmasın diye ama onlar tepemizde tepinir
tarafından
yok saat 12 1 de supurke acar ustumdeki o bisey degil
-Reklam-
0 oy
tarafından
Biz en ust kattaydik asagi katimizda da Abdullah Gülün amcasi otururdu. Bigun biz bacayi yaparkwn yani annemler. Adam cikti geldi :D ne zaman bkyle biseye denk gelsem o adam gelirnaklima :D sjsjsj
tarafından
Allah'tan Sizinki Bacayı mış Bunlar ev ve Kamp kuruyorlar
tarafından
Sikayetci oldunuzmj
tarafından
yok valla ne diyim birini zor attirdik okadar sorunliydu diğerinin yaninda bu bisey degil gebelik zehirlenmesi geçirdim diğeri yuzunden
0 oy
tarafından
Caksa caksa kaç tane çivi çakılır ki duvara kaç dakika sürer ? 
tarafından
Vallahi bacım sabah akşam bir şeyler cakiyolar
0 oy
(160 puan) tarafından
Bebek beyaz gurultu var ya onu ac onlar durana kadar
0 oy
(333 puan) tarafından
Olmaz mi ya gece camasir makinesi acip takur tukur bizi uyutmayan mi dersin gece 12 de mobilyalari cekip evi temizleyen mi dersin tak tak is yapan mi dersin ne ararsan var 
tarafından
gunduzler cuvala girmiş galiba
(333 puan) tarafından
Terbiyesizlik anlayissizlik bebegim var onlarin gürültüsüne uyaniyor insanin her ani bir degil basimiz agriyor esim nobetten geliyor yok ama bunlari düşünen  gecen gece baska komsu dayanamayip duvara vurdu sonra sitenin grubuna yazdi ama ertesi gece aynisini gene yapti kapiya gitmeye degecek insan degiller
tarafından
yok anlamazlar cimere yazin geliyorlar deyin site yoneticisi sozunu geciremiyor diye 3500 tl ceza kesiyolar
0 oy
tarafından
Ben 9/10/11 ne zaman isim olursa çakarim
tarafından
masAllah bend3 cakcam bundan sonra butun duvari civi yapcam :)
tarafından
Üst katımda ablam oturyor cnm sıkıntı olmuyor :))) bişey olunca bende laf etmem
Çocukların uyku saatlerine dikkat ediyoruz onun haricinde bir sıkıntı olmuyor :)))
0 oy
(10,083 puan) tarafından
Bizim üst katta matkap çalıştırıyordu bu akşam saat 22. 30 da
tarafından
sende ac tavani del avize takcam dersin :D
0 oy
(924 puan) tarafından
Bizdede var öyle kul hakkına giren komsucuklar en çokta sabahın köründe matkap çalıştırıyorlar ya sinir igrelti oluyorum
tarafından
valla sabah daha kötü  uykun bölünüyor:(
(924 puan) tarafından
Çocuklar korkuyor bide korkarak kalkıyorlar sabahın altisinda dede torun kosturuyorlar tepemizde koltuklar çekiliyor kapılar vuruluyor en aşağıda biz oturuyoruz giriş katta olan herturlu bize oluyor sofra cirpiyorlar kafama düştü ekmek kırıntısı geçen gün kim olduğunu da bilmiyoruz yastığının üstü ekmek kırıntısı doluyor bıktım ama ne fayda başka zaman olsa dinden imandan bahsederler ama kul hakkını unutuyorlar
tarafından
canim cimere yaz zabita geliyor binayi uyariyor cezasi var 3500 tl
0 oy
(13,598 puan) tarafından
Bütün apartman birbirimiza nazimiz geçer biri tadilat yapicaksa haber verir kimse de sorun yapmaz canım eşi belki yeni fırsat buldu ya da bir şey düştü yerine çakmak zorunda kaldı 
tarafından
yok canim surekli boyle zaten onlar ilk biz tasindik binada 2 kisi vardi kapima geldi kendini binayoneticisiyim diye tanitti kendi kendini secmis :)
0 oy
(215 puan) tarafından
Esim hemen giderdi oraya ne bu ses diye ortalik karisirdi bende ayirmaya calisirdim
tarafından
valla esim evde yoktu olsa yapardi
0 oy
(1,019 puan) tarafından

Evlendigimizin 2.ci günü çakmışlardı üst kattakiler. Onlarda yeni evliydi evi diziyorlardi sanırım ama gece 2 de tak tak tak vuruyorlardı. Eşim sopayı aldı tavana aynı onlar gibi vurdu. 1.5 sene oldu şimdi tik yok :D

tarafından
iyimis kesilmis en azindan bizimki kesilmiyor ev sesiz olunca anliuorum evde yoklar :)
0 oy
tarafından
Eşim 1 2 duvar yumrukluyo olmuyo polisi ariyo :)
tarafından
valla ayni benim esim evde olsaydi yapardi 12 bucuk 1 de geliyor gecen top oynuyordu duvara atiyolardi topu cocuklari yumruk atti duvara kac defa sonra kapiya cikti abla dedi sessiz olurmusunuz dedi oda cocuguna kizdi
0 oy
(1,085 puan) tarafından
Sürekli ses yapıyor rahatsızsanız zabıta çağırın desibel ölçüp ceza yazarlar 
tarafından
valla bana bulasmadigi icin şikayet etmiyorum daha kotu bir komsum vardi buna şükür diyorum zaten konuşmuyorum kendisiyle üniversite okumus diye kendini yukarda goruyor mubarek
(1,085 puan) tarafından
Bende bundan önce oturan üst komşumdan çok çekmiştim bir iki sabrettik ki kapılarına kadar çıktım yeter artık diye hala aynı devam ettiler en son bu virüs başladığında evin içinde sürekli bir topuklu sesi pat küt yere eşya atılıyor falan sitenin gurubuna yazdık çocukları hastaymış ondan oluyormuş ses biz çocuğa sıkıntı yapmıyoruz çocuktur bu gece ağlar uyandırırdı bizi hiç ses etmedik ama sabahın köründe fayansta bilye yuvarlamak evdeki tüm halıları kaldırıp topuklu terlik ile gezmek sinir ettirdi bende hergün hoparlör bağlayıp dolap üstüne koyar onu rahatsız ederim en son taşındılar
0 oy
(246 puan) tarafından
Lanet girsin bunlara.... Bi tanede bende var üst katta. 3 kez uyardım yöneticiye dedik kaç kere. Sabah saat 7de yatak odasından başlıyor salon kucuk oda mutfak koridor hic durmuyor topuklu terlikle. Tuvalette de havalandırma takmış süpürge sesi gibi bütün herkese ses gidiyor. Bakalım toplantı yapılacak çözüm bulunur inşallah. Hayır yani bebek felan olsa napcan kapısına gidilmez bebek ağlıyor dersin susarsın. Normalde 10 dan sonra kimse kimseyi rahatsız edemez yasak.
tarafından
inadina yapiyordur bizdede vardi birtane
(246 puan) tarafından
Bide kapıma gelip soruyor bana beni sikayet etmissin diye Türkmenistanli. Bende gelmiyo yandan geliyodur diyo. Bende güldüm hamileyiz diye kafayida yemedik dedim. Evde ayakkabıyla geziyorsunuz yada topuklu terlik dedim. Bi daha duyarsan direk gel dedi. Bende saat 5 te ayak sesine uyandim hemen eşimi gönderdim. Eşimde memur kızmış buna bi tek sen işe gitmiyorsun herkes gidiyo felan diye bi daha olmasın demiş. Buda sormuş ev sahibimisiniz diye :D ne güldüm aptl karı
tarafından
iyi yapmis valla sorunlu insanlar zor ya cimere şikayet edin devam ederse zabita geliyor 3500 tl cezasi var :D
(246 puan) tarafından
Onu nasıl yapiyoz kız :D aptl benden bilir sonra kanlı picakli oluruz :D benim bebekte geliyor zaten onun sesindede o uyuyamaz haahhaha:D

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 662 göst.
5 Mart 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 291 göst.
1 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Sedos99 (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 476 göst.
20 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde Demet90 (433 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 1,055 göst.