0 oy
903 göst.
Diğer kategorisinde (2,711 puan) tarafından

Ben çocuklardan hiç vakit bulamiyorum en son ne zmn utu yaptim onu bile hatirlamiyorum eşim bazen diyo pantalonumu utule ole hemen yapip veriyorum oda artik alişti her yikanan çamaşiri utuleyenlere cok ozeniyorum ya inşallah bende utulerim artik tabiki çocuklar biraz buyudukten sonra 

Merak ettim çocuklar cok zorlasa bile ütü yapan var mi ya nasil enerji buluyosunuz :(

66 Cevaplar

0 oy
tarafından
Evlendik evleneli 5 kere ya acmisimdir ya acmamisimdir ütüyü:)
-Reklam-
0 oy
(323 puan) tarafından
Benimde en özendiğim şey ya ama hiç yapamıyorum fırsat bulsam erteleniyo hep Allahtan kocam kumaş pantolon gömlek falan giymez bebeğimin eşyalarınıda bilerek ütülemiyorum çünkü en fazla 2 saat giyiyo imkanı yok yetiştireyim 
0 oy
tarafından
Ay kim ugrascak o kadar seyle ya benim cocugum yok ona ragmen utulemem yani zaten makineden cikinca oyle kirismiyo bazen esim ipten alip giyer yani oyle takilmaz ama gomlek falan giyecegi zaman utulerim gerci herkesin yapisi bir degil benim yengem dayimin atletlerine coraplarina varana kadar utulerdi o da ayri bi modeldi yani :D
0 oy
tarafından
Dışarı cikarken giyilecek kiyafetler disinda duzenli ütü yapmam atlet çorap vs varana kadar neden ütüleyeyim ki hem zamanıma yazık hem de elektrik israfı ,mikrobun kirilmasi icin derseniz iyi bir deterjan kullandiktan sonra gereksiz ,düzenli durmasi icin de her şeyi konmari metodu ile katlarım.
0 oy
tarafından
Sadece bebişinkini ütülüyorum valla

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 69 göst.
28 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 89 göst.
26 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aleynaalis.com (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 47 göst.
13 Şubat 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde gelbebegim (1,706 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 319 göst.
15 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Defnedamla (304 puan) tarafından soruldu

411,428 soru

12,385,137 cevap

43,481 kullanıcı

Kategoriler

...