kizlar pazara gittim hersey cok pahali ya istanbuldayim ben sizin oralardada pazarlar nasil 85tl harcamisim 100 tl goturdum dhaada bi cok sey hem unuttum almayi hemde pahaliydi vallahi..
Canım bizde tuncelideyiz burası hem küçük hemde alacağın yer olarak kısıtlı burası fena pahalı annemler bazen memleketten alışveriş yapıp yolluyorlar .
Yoksa burada para yetişmez.
Bizim burdada oyle daha 3 kisilik aileyiz meyve sebze aliyim de rahat 100 lira gidiyo hersey cok pahali Allah yardim etsin
Ayyy canim istanbulda gecim cok zor ya... Biz kucuk bi ilcedeyiz. Aylik 100 tl ayiriyorum. Haftalik 25 tl pazara gidiyor. Sizin orasi cok pahaliymis ya
Hangi semtte pazar bende yarin gidecem gerçekten çok pahalli
Sadece istanbul degil turkiyenin her yeri pahalı sebebi ekonominin hali doların yükselişi onun sebeplerine hiç girmiyorum zaten
pazarlik butceniz nekadar haftada kizlar
Bizim burda o kadar da değil 50-60 tl ye meyve sebze alırsın herşeyiyle bide öğleden sonra fiyatlar birazdaha düşmüş oluyo
Ben bursanın ilçesindeyim şuan 3 kişilik bi aileyiz bizde ama bana o kadar pahalı gelmedi ama pahalı gelmese de dışarı çıktığın zaman para her türlü harcanıyor
Cnm bnde istanbuldayim gercekten 100 tl harcanıyor pazarda bide ortada bişeyde yok nereye gitti 100 tl şaşıyor insan patlıcan kilosu 5 tl soğan kilosu 5 tl bebeğin kilosu 6 tl herşey çok pahali rabbim herkeze yardımcı olsun çok şükür az çok yine alabiliyoruz rabbim durumu kötü olanlara yardım etsin inş
Bende normal yemeklik sebze meyve ceviz aldim 97 tl harcamisim istanbul kadıköy deyim
bende iatanbulda oturuyorum cok pahali gercekten hersey
411,896 soru
12,399,766 cevap
44,379 kullanıcı