0 oy
1,602 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,265 puan) tarafından
Az önceki postta yazdım az önce de kayinbabam aradı kaldiramiyorsan bırakır gidersin dedi toplandim gidiyorum 

29 Cevaplar

0 oy
(5,908 puan) tarafından
Sakin ol kauinbabanin ne haddine sana oyle birsey soyluor esini bekle 
(2,265 puan) tarafından
Bekliyorum bakalim ona gore hareket edecem. S.lak adam ya hadsiz
(5,908 puan) tarafından
Esine ben gidiorum deme baban bna boyle dedi de
(2,265 puan) tarafından
Tamam canım sagol
-Reklam-
0 oy
tarafından
Önce eşimle konuş ve azıcık sakin ol canım 
(2,265 puan) tarafından
Bekliyorum eşimi haklisiniz
0 oy
tarafından
Sakın ekmeklerine yağ sürme. Eşine de aile kavramını bilmediğini artık onun ailesinin sen ve çocuğunuz olduğunu sizi değil onları ikinci plana atmaları gerektiğini özellikle tekrar tekrar hatırlat 
(2,265 puan) tarafından
Sagolun canım haklisiniz bekliyorum ona göre hareket edcem
0 oy
(3,163 puan) tarafından
Cnm bilmiyorum ne yaşadın ama kayınpederin lafitls hareket etme bide eşinle konuş sakince
(2,265 puan) tarafından
Bekliyorum eşimi bakalim
0 oy
tarafından
Sen neden gidiyorsun canım eşin gitsin sorun ne üstelik ne oldu 
(2,265 puan) tarafından
Ailesi çok sorunlu sürekli milletle olay yaşıyor sonra onlar günlük gülistanlık devam ediyor millet eşimin peşine düşüyor esim çok kafasına takıyor ben de bize biraz yansıtmayın eşim üzülüyor dedim kayinbabam da git istemiyorsan benim oğlum dedi
tarafından
Kayınpederin kimin k.öpeği sana git diyor inadına gitme amaçları huzur bozmak aranız bozulsun oğulları onların dizinin dibine gitsin istiyor olabilirler sakin ol fevri hareket etme eşin gelince güzel güzel konuş diğerlerinede tavrını koru bundan sonra
(2,265 puan) tarafından
Aynen onu istiyorlar oğulları ayrılsın dibinde olsun onu sömürsunler eşim sakin geldi şükür konusacam inşallah sıkıntı olmaz givi
0 oy
(489 puan) tarafından
Eşini yanında tut. Seni haksız görürse de seni böyle görmeye dayanamıyorum. Birlikte daha çok vakit geçirelim yüzün gülsün istiyorum de. Ailesi doldursa bile sende yumusasn canım
(2,265 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Ev onun mu da ya bu nasıl kayınbaba 
(2,265 puan) tarafından
Yok canım ama evliliğim üzerinde söz sahibi sanıyor kendini
0 oy
tarafından

Postunu yeni gördüm eşini bekle gelsin konuş de herkesin evinin sorunu kendine onlar yüzünden bizim de huzurumuz sürekli bozuluyor acele etme inşallah eşin de sana destek olur :(

(2,265 puan) tarafından
Geldi canım eşim ailesini biliyor o yüzden sakin henüz konuşmadık Ama sıkıntı olmayacak gibi
tarafından
Amin inşallah dediğin gibi sıkıntı olmaz

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 1,633 göst.
13 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
47 cevap 1,760 göst.
23 Aralık 2021 Kültür-Sanat kategorisinde gozde35 (2,336 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 859 göst.
+2 oy
15 cevap 1,268 göst.

Kategoriler

1,492,815 soru

24,391,824 cevap

349,353 kullanıcı

...