Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_8f99b1b76d18fe5e563b0a054ef60073, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Kizlar ev aldık demistim-Diğer
0 oy
1,106 göst.
Diğer kategorisinde (3,738 puan) tarafından
Ya altınlarımi verdim eşim kredi çekti çok az miktar kayınbabam koydu tapuya gidilecek eşim demez mi babamda para koydu ev onun üzerine olacak diye tüm sevincim kursağımda kaldı :( olur mu öyle şey ya

33 Cevaplar

0 oy
tarafından
La havle vela kuvvete!!!!
-Reklam-
0 oy
(199 puan) tarafından
Ayy ne kadar kötü düşünce şimdiden ne düşünmüş bence kabul etme para koydu diye ne saçma hey yarabbim ne günlere kaldık 
0 oy
tarafından
Sen hem altin koy hem kredi çek az bi babası versin onun ustune olsun iyimis deseydin 
0 oy
(85 puan) tarafından
Belkide ailesi akıl vermiştir tek başına bunu düşünmesi imkansız neden ayrılacağını düşünsün ki 
0 oy
tarafından
Tabiki kabul etme öyle olacaksa verme altinlarini
0 oy
(14 puan) tarafından
Yuh artık ya kesinlikle kabul etme. Krediyi kayınpeder çektiyse ev onun üzerine olucak mecburen bu durumda da altın paranı geri al. Sakın taviz verme ilerde çok pişman olursun
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Nee saçma sapan konuşmasın eğer eşin ev kredisi çektiyse onun üzerine olur zaten korkma eşin de mi öyle düşünüyormuş bir de belki boşanma olmaz ama büyük kavga sebebi
0 oy
(1,134 puan) tarafından
Niye babasının üzerine oluyo sana mi güvençleri yok ileride nolur nolmaz diye belki boşanma olur diye mi düşünüyorlar insan oğlu bu herşeyi beklerim sen güvenip vermişsin altınlarını ama keşke vermeseydin senin altınlara mi güvenip ev alıyorlar 
0 oy
(6,974 puan) tarafından
O zaman babanla otur de koy tavrini, daha simdiden ayrilik mi dusunuyormus sacmaliga bak...ver o zaman altinlarimi komple baban alsin derdim
0 oy
(1,134 puan) tarafından
Aynı durumu bende yaşadım tabi eşim evin bir oğlu mutluyuz iyiyiz şuan  muhabbet ederken eğer ayrılırsak ne sana ne bana kalsın çocukların olur dedi yani her ihtimalle eşiminde olmuş oluyo olan kadınlara oluyo hep insanlar ne kadar güvençsiz  
0 oy
(1,542 puan) tarafından
Sende altınlarını verdin ozaman altınları ver hak talep etmim ozmana yap babanın üstüne de böyle sacmalkmi olur
0 oy
(7,619 puan) tarafından
Ne kadar uyaniklar ya kabul etmezdim ben
0 oy
(1,287 puan) tarafından
Tabiki de edeceksin öyle bi durumda altinlaarini versin yani bide mehirin ise senin de hakkin var yani yuh eşine de bu arada daha girmeden

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 187 göst.
11 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Derineylem11 (1,052 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 947 göst.
3 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Karanliksanri (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 18,659 göst.
7 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Tugce12. (640 puan) tarafından soruldu
0 oy
66 cevap 2,107 göst.
19 Aralık 2022 Diğer kategorisinde ayse.gul (578 puan) tarafından soruldu

413,922 soru

12,458,853 cevap

46,600 kullanıcı

Kategoriler

...