0 oy
2,093 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,148 puan) tarafından
34+5 haftalik hamileyim bide kizim var 2 yasinda. Esim yok yurtdisinda gurbette tek kalmiyim diye eltim geldi 8 aylik kiziyla doguma kadar durcak. Guya cocuklara bakcakti ben yemek hazirlicaktim yada ben onlara bakip o is yapcakti vs. Erken riskim de var zaten agirlastim bide son zamanlara yaklastikca. Ama basim dertte. 30 kilo makyaj yapip telefonda erkeklerle konusuyor cocugu agliyor kalkip bakmiyor aglamaktan öksürük aliyo katılıyor arrik cocuk bende dilinden anlamiyorum gece 4.30 da ben diger odadan kalktim sesine kac saat agladi cocuk biraz mamasi vardi biberonda onu verdim bitince agladi ben yediririm onu sen yat dedi uyudu gittim bende simdi yine saat kac olmus sabah 8 den beri agliyor bakmiyo uyuyo hem kendi hem onun kizina bakiyorum guya o yardima geldi bana. 

21 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kız kov o kadını evinden sana yardım etmez aksine sen doğum yapınca hem kendi çocuklarına hemde onlara bakarsın eşine söyle gönder onları 
(3,148 puan) tarafından
Esime soyledim zaten yardim etmedigini de soyledim kizim beni bunaltiyor 2 yas sendromu mu nedir herseye agliyo mizmiz oda ilgilenmiyo kendi cocuguna bakmiyo onami baksin hirsimi kizimdan aliyorum daraliyorum ona bagirip hirpaliyorum sinirlerim bosaldi suan agliyirum odada sonra kiyamiyorum kizima ama napayim gozum donuyor cok doldum :'(
tarafından
Kov gitsin onu ya hiç tahammül edemem açık açık söyle git seninle yapamıyorum sana tahammül edemiyorum de
(3,148 puan) tarafından
Keske oyle birisi olabilsem bende de slaklik var iste diyemiyom birilerinin kalbi kirilir diye hep ben icime atiyorum.
tarafından
Eşin kaynına söylesin o zaman o kadın gitsin bir an evvel yoksa başını belaya sokar herşey beklenir
(3,148 puan) tarafından
Aynen esimde dedim zaten ustu kapali konus karisini bos birakmasin dedim simdi de diycem cagirtsinlar. En azindan ordan cagirdilar da gitcem sanir buda benlik bisey olmadigini dusunur.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 137 göst.
26 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Amour (1,006 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 603 göst.
22 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Syma (812 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 335 göst.
23 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Anonim (339 puan) tarafından soruldu
0 oy