0 oy
412 göst.
Diğer kategorisinde (77 puan) tarafından
Bebegı emmeyip Sadece sütün sağan anneler kaç ay boyunca sağıp verebildiniz ne zaman sonra süt kesiliyor 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kız kardeşimin başına geldi böyle bsy maalesef 1 ay bile içmedi bebeğin kendisi emmesi lazım makinede bjr yerden sonra kurutuyor sütü
(77 puan) tarafından
Evet biliyorum malasef ama 2 ay boyunca uğraştım almıyor malesef sagıp veriyorum bende
-Reklam-
0 oy
tarafından
7 ay sağabildim mamaya gerek duymadan 7 .ayda süt artık kesildi .
(77 puan) tarafından
Bizde 7 aylık olacağız baya azaldı kesilecek galiba canik sen kaç saate bir sagiyordun
tarafından
Gece gündüz farketmesin 3 saat te 1 15 dk sağım
(77 puan) tarafından
3 saate bir sağıyorum ama bu aralar bebegim büyüdü onunla uğraşmaktan ek gıdaya da geçince daha az sanım olmaya başladı 4 saate bir sağıyorum acaba ondan mi azaldi
0 oy
(1,049 puan) tarafından
Bebek uyku halinye ver canim surekli uykusundsyken ver memeni
0 oy
tarafından
Mastıtfen sonra oglum emmedı canım 2 ay sagarak verdım ama emzır derım sagarak bir muddrt sonra kesiliyor 
0 oy
(3,106 puan) tarafından
Canm ben varim.5 ay verdim  5ten snra azaldi 6 da falan tam gtti.gogsumu sktgmda sut vardi ama pompaya gelmiyordu artk.elekteikli kullandm ben
(77 puan) tarafından
Bizde 7 aylık olacağız baya azaldı galiba kesilecek
(3,106 puan) tarafından
Uzulme sakin biz elimzden geleni yaptik.insallah artar canim ne dyim cok skur anne sutu aldilar enazndan
(77 puan) tarafından
Sağol canım inşallah
0 oy
(3,106 puan) tarafından
Sürekli sag gece de 2 saate bir uyan sag.ben son zamanlarda geceyi azalttgm icin azaldi.geceyi sankin es gecme canm.suan sagabldgn kadr sag.insallah bol bol okur sutun canm
(77 puan) tarafından
Azalma olmaya başladı canım baya sen kaç ay sağdın
(3,106 puan) tarafından
6 ay sagdim bn de canm.
(77 puan) tarafından
Tşk ederim canım
0 oy
(3,000 puan) tarafından

9 ay sağdım 3 ay emdi sonrada süt bitti :D emince geliyor sağınca o kadar olmuyor

(77 puan) tarafından
Evet malesef emmeyince azalıyor bende 5 aydır sağıyorum
0 oy
tarafından
Ben iki hafta kadar öyle verdim hiç tutmuyordu 3 aylık tı. Artık sütüm bitmeye gelmişti sağıp veriyordum. Humana still tea içmeye başladım biraz artırmıştı ama yine zor yetiyordu. Sonra burda post açmıştım. Kızlardan cesaret aldım. O gün inat ettim çok ısrar ettim ve asla biberon vermedim. Çok ağladı istemedi. Ama mecbur aldı sonunda. O gün bu gündür biberon vermiyorum. Artık baya düzeldi. Sen de hiç vazgeçme ısrar et tutar inşallah. Biberona alışınca istemiyorlar bizi
(77 puan) tarafından
2 ay uğrastim canım emzirme danışmanından destek bile aldim sten şuan büyüdü 5 aydır vermiyorum
tarafından
5 aydır sağıp mı veriyorsun? Nasıl peki sütün yetiyor mu
(77 puan) tarafından
Yok canım yetmiyor ama hiç alamamasından iyidir diye sagip veriyorum emmediği için çok olmuyor ama bu aralar iyice azaldi
tarafından
Kuru dutu suya koy kaynat o suyu iç güzel süt yapıyor. Şifa olsun inşallah
(77 puan) tarafından
Tşk ederim canım onuda deneyim ben
tarafından
Rica ederim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 219 göst.
9 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sbhtalsbyn (325 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 206 göst.